Annonce
Give Avis

Bay & Dueholm - de stærke wingmen i ny trænertrio i HK Give Fremad

Morten Dueholm (tv.) og Christian Bay Albrektsen er ansat som henholdsvis målmandstræner og assistenttræner i HK Give Fremad. De skal sammen med cheftræner Erik Flak styre klubbens 2.divisionstrup de næste to sæsoner. Foto: Youtube
Når HK Give Fremads spillere i divisionstruppen samles efter coronakrisen, bliver det med en ny stærk trænertrio i spidsen.Cheftræner Erik Flak har sat sit eget hold, og her præsenterer vi assistenttræner Christian Bay Albrektsen og målmandstræner Morten Dueholm.
Annonce

GIVE: HK Give Fremad har, som vi har berettet om her i avisen, ansat Erik Flak som ny træner for 2. divisionsholdet. Den i Grenå bosiddende håndboldtræner får følgeskab af sine to trofaste wingmen, Christian Bay Albrektsen og Morten Dueholm, fra tiden i AGF, så når spillerne engang møder ind til den første træning efter coronakrisen, vil de blive mødt af en fasttømret trænertrio.

Erik Flak har vi præsenteret i en tidligere artikel, så her præsenterer vi de to assistenter.

Christian Bay Albrektsen, 29 år, assistenttræner er bosiddende i Viby J sammen med sin kæreste Katrine og parrets 1-årige datter Agnete. Til daglig arbejder Christian Bay Albrektsen på Stensballeskolen i Horsens, hvor han er ansat som lærer i udskolingen.

- Min håndboldmæssige baggrund ligger i det nordjyske, hvor jeg gennem hele livet har været aktiv som både spiller og træner i bl.a. FIF og Løgstør. Jeg stoppede som aktiv spiller tilbage i 16/17, med en sæson i Nørre Djurs HK, hvor netop Erik var træner. I de seneste par sæsoner, har jeg været tilknyttet AGF håndbold, hvor jeg har varetaget assistenttrænerposten i teamet sammen med Erik og Morten, fortæller Christian Bay Albrektsen.

Morten Dueholm, er 33 år, og HK Give Femads nye målmandstræner. Han bor i Hadsten og arbejder i en integreret institution DII Evigglad. På hjemmefronten er Morten Dueholm gift med Sarah og har to børn, Willum og Asta, og nr. tre med ankomst i juni.

Som spiller fik Morren Dueholm sin håndboldmæssige opdragelse i Bjerringbro HK, som sidenhen blev til Bjerringbro FH. De første seniorår blev tilbragt i Bjerringbro FH og Bjerringbro-Silkeborg, inden turen gik til Skanderborg, Stoholm, Odder og slutteligt i Nørre Djurs HK.

- Jeg har spillet omkring 75 kampe i Håndboldligaen og omkring 200 kampe i 1.division. De seneste to sæsoner har jeg været målmandstræner i AGF. Jeg glæder mig til at blive en del af Give og være med til, i samarbejde med de i forvejen dygtige målmænd, at være med til at udvikle disse og bidrage til at gøre dem endnu bedre, siger Morten Dueholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Flot opbakning til Walk-a-Fun-Thon

Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce