Annonce
Give Avis

Begejstret indvielse af Goal Station af U9'erne

Da deres kamp mod Rask Mølle blev aflyst, kastede Gives U9-spillere sig i stedet over en omgang sej træning på det nye Goal Station-anlæg.Privatfoto
Den nye Goal Station ved kunstgræsbanen vil i fremtiden blive et godt værktøj for de mange fodboldspillere og deres trænere i Give og omegn. I søndags var det de topmotiverede U9-spillere fra Give Fremad der var i ilden.

GIVE: Redaktionen har modtaget følgende fine indlæg fra Inger Morthorst, der er en begejstret fodboldmor, som har set sin søn deltage i Goal Station-træningen i sidste uge:

Denne fodboldsæson har på mange måder været anderledes end tidligere for Give Fremads U9 drenge. Indendørs sæsonen fik sin bratte afslutning i december, men takket være kunstgræsbanens færdiggørelse kom sæsonen lidt hurtigere i gang end normalt.

Kampene har været få, så derfor har spillerne glædet sig til de kampe, der blev afholdt. Men corona har lagt Rask Mølle ned, og derfor betød det aflysning af kampen for Give Fremads ene U9 hold.

Annonce

Heldigvis har holdet et meget engageret trænerpar, Martin og Stina, som på trods af aflysningen ikke så deres snit til at holde søndagen fri, men tilbød at tilbringe en søndag formiddag på kunstgræsbanen og introducere de unge spillere for den digitale del af det nye Goal Station.

Det er et system, der kan udfordre alle slags spillere, og det er kun fantasien, der sætter grænser for øvelserne, men Martin startede klogt ud med nogle simple øvelser. Spillerne blev udfordret i forskellige discipliner.

Mange timers god træning i vente

Små bander placeret med lidt afstand fra hinanden danner ramme om øvelsen, hvor spilleren skal ramme banderne skiftevis alt efter hvilken bande, der lyser blå. Det øver både de tekniske færdigheder, men for så unge spiller er det også en øvelse i at holde hovedet koldt, selvom man laver fejl.

Goal Station-anlægget blev grundigt testet og afprøvet af Give Fremads U9-spillere.Privatfoto

Konkurrencegenet bliver vækket i spillerne ved denne form for træning. De motiveres af at kunne komme op i level, og det er noget spillere nemt genkender fra andre skærmspil.

Træneren Martin lagde klogt en dæmper på konkurrencen ved at sætte spillerne sammen to og to og på den måde gjorde dem afhængige af hinanden under øvelsen, så det også kommer til at handle om at hjælpe hinanden og kæmpe sammen, hvilket kan være en udfordring for denne aldersgruppe, når først bolden er givet op til den rigtig fodboldkamp.

Udover den digitale løsning brugte spillerne også meget tid på at øve hastigheden på deres skud og præcision i afslutningerne.

Alt i alt må man bare sige, at der er utrolig mange timers god fodboldtræning i dette nye anlæg og både trænere og spillere sender venlige tanker til initiativtagere og sponsorer af dette anlæg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Give-Egnens Museum

Annonce