Annonce
Give Avis

Benhård start: GTK lægger ud mod danmarksmestrene fra KB

Den 30-årige tysker Michel Dornbusch får sin debut for GTK, når klubben søndag tørner ud mod danmarksmestrene fra KB. Privatfoto
Give Tennisklub sæsondebuterer i elitedivisionen på søndag mod selveste de forsvarende danmarksmestre fra KB. En stor udfordring, som skal løses af tre tyske og en dansk spiller. Kampen giver debut til Gives nye tyske spiller, Michel Dornbusch.

GIVE: Det er godt nok lige på og hårdt for Give Tennisklub (GTK), når klubben stiller op til sæsonens første kamp i Elitedivisionen. Her venter ingen ringere end KB, danmarksmestrene fra 2020, og det endda på udebane.

Det er i den grad en klub, der er forvænt med titler, idet københavnerne har hentet det danske mesterskab hele 37 gange på et halvt århundrede, mens GTK tog fusen på alt og alle og hentede guldet hjem til Give i 2019.

GTK kan til dysten mod KB præsentere en helt ny spiller i klubben i skikkelse af den 30-råge tysker Michel Dornsbusch, der er kommet til klubben på stærk anbefaling af en af klubbens andre tyske spillere, Florian Barth.

Annonce

Gives sportschef Lars Baes kan oplyse, at Dornbusch har ligger som nr. 586 på verdensranglisten, men derudover har sportschefen ikke det helt store kendskab til tyskeren.

- Jeg har studeret Michel Dornbuschs resultater, men har ikke set ham spille. Han har spillet sammen med Florian Busch, der har anbefalet Dornbusch til os. De to kender hinanden godt og har spillet sammen i Tyskland, fortæller Lars Baes.

KB er favoritter, men ....

Han har til den svære opgave valgt en 3:1 model, forstået på den måde,k at han stiller med de tre tyske spillere Michel Dornbusch, Florian Barth og Marco Kirscher, mens holdets chefkriger og uofficielle anfører, Anders Grinderslev, udgør det danske islæt på holdet.

Hjemmeholdet har valgt at stille op med ukrainske Eric Vanshelboim, Søren Hess, Martin Killemose Pedersen og Karl Erik Overbeck. Spillere, som man har et godt kendskab til i Give-lejren fra tidligere opgør.

- KB er favorit. Vi har dog ikke råd til at miste ret meget, og mindre end tre sejre må vi ikke komme fra hovedstaden med. Vi kan leve med at tabe 4-3, men vi har mulighed for at vinde 4-2. Alle vore spillere meldes i god form, og jeg glæder mig til at se Michel Dornbusch, udtaler Lars Baes.

Annonce

Kun 75 må deltage i årets første kamp i Gryden

Efter opgaven i København spiller GTK sin første hjemmekamp hjemme i legendariske 'Gryden' den 13. maj (kristi himmelfartsdag) klokken 12.00 mod oprykkerne fra Rødovre.  Her er det med Anders Grinderslev, Frederik Press, Marco Kirchner og Morten Garbers på holdkortet.

Der er dog lige et par vigtige oplysninger omkring denne hjemmekamp, som klubben gerne vil melde ud.

- Vi er ligesom alle andre ramt af corona-restriktionerne, og pt. er reglerne for os, at vi max. må være 75 mennesker samlet til elitedivisionskampen mod Rødovre den 13. maj kl. 12.00, hedder det i en udtalelse fra klubben.

De fleste af pladserne går til spillere, ledere og frivillige, men der bliver nogle billetter til andre også.

- Vi har besluttet, at vi helst vil give de sidste billetter til sponsorer og medlemmer, og for at undgå panik ved indgangen, så vil vi gerne sætte navne på de personer, der bliver lukket ind til kampen.

Derfor kan man sende en sms til Lars Baes på 61657363, hvis man er GTK-medlem og gerne vil have en billet til kampen. Så bliver man skrevet på listen over mulige deltagere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce