Annonce
Give Avis

Bente vil lave Danmarks bedste flødeboller

Bente Østergaard fra Mundgodt.net og Johnny Mortensen fra Kælder-vin er klar til at indlede et salg af Bentes gourmet-flødeboller. Her skåler de i den unikke Valentines Flødebolle - og Mortensen ligner da en herre der er klar til 'dagens kys'. Foto: Jim Hoff
Bente Østergaard går målrettet efter titlen som Danmarks bedste flødebolleproducent, og hun har fået en flot start med 9 fremragende smagsvarianter, som man nu kan købe og smage hos Kælder-vin i Give.

GIVE: Et nyt firma har set dagens lys i Give, som efterhånden er ved at være godt kendt for sine kreative iværksættere. Det er Bente Østergaard, der normalt er kendt for sit firma Gourmet On A budget, der her i en stram tid med coronakrise har tænkt sig at blive leverandør af noget så inciterende som 'dagens kys'.

Inden vores mandlige læsere bliver alt for kække, skal vi lige slå fast, at der her er tale om flødeboller. Men ikke flødeboller i traditionel forstand. Der er simpelthen tale om 100 procent hjemmelavede gourmet-flødeboller af en meget høj kvalitet, og derfor også af en vis prismæssig kaliber. Det handler om flødeboller til den kvalitetsbevidste bruger, intet mindre.

Coronanedlukning banede vejen for flødebollerne

- Jeg stod med en nedlukning af mit cateringfirma Gourmet On A Budget som følge af coronakrisen. Men jeg duer slet ikke til bare at sidde med hænderne i skødet og vente på bedre tider og genoplukningen. Derfor begyndte jeg henne i oktober, lidt for sjov, på at lave gourmet-flødeboller. De blev testet på familie og venner, og det viste sig, at jeg havde fat i det helt rigtige ifølge de "anmeldelser", jeg fik tilbage, fortæller Bente Østergaard, der har eksperimenteret med smagsnuancer og andre små detaljer helt ned på milligramsplan for at finde de helt rigtige smagsnoter.

Hun kontaktede efter de opløftende tilbagemeldinger fra sit netværk Johnny Mortensen fra Kælder-vin tilbage i december med henblik på at bruge hans specialbutik som salgsplatform for sine gourmet-flødeboller.


Jeg vil gerne ud til så mange som muligt med mine flødeboller. Det er mit mål at finde en forhandler i hver by, og jeg ser også et potentiel stort marked med de her gourmet-flødeboller

Bente Østergaard, producent af de nye gourmet-flødeboller


- Jeg fik naturligvis en masse smagsprøver på de her lækre flødeboller, og efter at jeg havde smagt det hele i en god uges tid og taget godt to kilo på, var jeg ikke i tvivl: Selvfølgelig skal vi sælge Bentes fantastisk lækre gourmet-flødeboller her i kælderen, fortæller Johnny Mortensen.

Selvfølgelig skal vi sælge Danmarks bedste flødeboller

De nye flødeboller lanceres via Bentes nye firma 'Mundgodt.net', og hun vil i weekenden den 12. og 13. februar være på plads hos Pia og Johnny i kælderen til en slags officiel release af gourmet-flødebollerne.

Her kan man ud over at nyde smagsprøver fra flødebollerne se, hvordan Bente kreerer flødebollerne og få en snak med hende. Denne weekend vil der også køre et helt specielt tilbud på den til årstiden passende "Valentines Flødebolle", der blandt andet er bygget op omkring jordbærskum på en marcipanbund og med hvid chokolade.

Pia og Johnny Mortensen ser meget frem til at kunne udvide det i forvejen lækre og ganske eksklusive vareudbud med gourmet-flødebollerne fra Bente Østergaard.

- Det er helt sikkert, at Bentes lækre flødeboller vil være med til at give vores butik et løft på vareudbudsdelen. Vi oplevede et kæmpeløft, da vi lancerede Danmarks bedste romkugler på hylderne, og vi har intet problem med uofficielt at kåre Bentes flødeboller til Danmarks bedste. De passer bestemt fint i stilen her i butikken, siger Johnny Mortensen.

Annonce

Går målrettet efter DM-titlen

Bente er helt med på at gå efter DM-titlen og er også med på, at hun bliver kendt som landets "Flødebolledroning", nu hvor byens Tarteletkonge jo som bekendt er abdiceret.

- Jeg vil gerne ud til så mange som muligt med mine flødeboller. Det er mit mål at finde en forhandler i hver by, og jeg ser også et potentiel stort marked med de her gourmet-flødeboller til bryllupper, fester osv. Hvad med et flødebolletårn i stedet for den traditionelle bryllupskage? Lyder det ikke både spændende og lækkert, lyder det retorisk fra Bente Østergaard med et stort smil.

Hun står selv med hele produktionsprocessen og er dermed hans on på samtlige flødeboller, der kommer ud fra hendes produktionskøkken, og i skrivende stund leverer hun gourmet-flødeboller med ni smagsvarianter: Hindbærskum, lakridsskum, bananskum, citronskum, vanilleskum, appelsinskum, mynteskum, kokosskum og mokkaskum - allesammen funderet på en lækker marcipanbund.

Afslutningsvis kan vi breake en lille velsmagende nyhed om, at Bente og Johnny arbejder målrettet på at producere en gourmet-flødebolle funderet på den nyudklækkede Kælder-vin rom.

Det ligner allerede på forhånd et kæmpehit!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Give skidt fra land i København

Annonce