Annonce
Give Avis

Bente vil lave Danmarks bedste flødeboller

Bente Østergaard fra Mundgodt.net og Johnny Mortensen fra Kælder-vin er klar til at indlede et salg af Bentes gourmet-flødeboller. Her skåler de i den unikke Valentines Flødebolle - og Mortensen ligner da en herre der er klar til 'dagens kys'. Foto: Jim Hoff
Bente Østergaard går målrettet efter titlen som Danmarks bedste flødebolleproducent, og hun har fået en flot start med 9 fremragende smagsvarianter, som man nu kan købe og smage hos Kælder-vin i Give.

GIVE: Et nyt firma har set dagens lys i Give, som efterhånden er ved at være godt kendt for sine kreative iværksættere. Det er Bente Østergaard, der normalt er kendt for sit firma Gourmet On A budget, der her i en stram tid med coronakrise har tænkt sig at blive leverandør af noget så inciterende som 'dagens kys'.

Inden vores mandlige læsere bliver alt for kække, skal vi lige slå fast, at der her er tale om flødeboller. Men ikke flødeboller i traditionel forstand. Der er simpelthen tale om 100 procent hjemmelavede gourmet-flødeboller af en meget høj kvalitet, og derfor også af en vis prismæssig kaliber. Det handler om flødeboller til den kvalitetsbevidste bruger, intet mindre.

Coronanedlukning banede vejen for flødebollerne

- Jeg stod med en nedlukning af mit cateringfirma Gourmet On A Budget som følge af coronakrisen. Men jeg duer slet ikke til bare at sidde med hænderne i skødet og vente på bedre tider og genoplukningen. Derfor begyndte jeg henne i oktober, lidt for sjov, på at lave gourmet-flødeboller. De blev testet på familie og venner, og det viste sig, at jeg havde fat i det helt rigtige ifølge de "anmeldelser", jeg fik tilbage, fortæller Bente Østergaard, der har eksperimenteret med smagsnuancer og andre små detaljer helt ned på milligramsplan for at finde de helt rigtige smagsnoter.

Hun kontaktede efter de opløftende tilbagemeldinger fra sit netværk Johnny Mortensen fra Kælder-vin tilbage i december med henblik på at bruge hans specialbutik som salgsplatform for sine gourmet-flødeboller.


Jeg vil gerne ud til så mange som muligt med mine flødeboller. Det er mit mål at finde en forhandler i hver by, og jeg ser også et potentiel stort marked med de her gourmet-flødeboller

Bente Østergaard, producent af de nye gourmet-flødeboller


- Jeg fik naturligvis en masse smagsprøver på de her lækre flødeboller, og efter at jeg havde smagt det hele i en god uges tid og taget godt to kilo på, var jeg ikke i tvivl: Selvfølgelig skal vi sælge Bentes fantastisk lækre gourmet-flødeboller her i kælderen, fortæller Johnny Mortensen.

Annonce

Selvfølgelig skal vi sælge Danmarks bedste flødeboller

De nye flødeboller lanceres via Bentes nye firma 'Mundgodt.net', og hun vil i weekenden den 12. og 13. februar være på plads hos Pia og Johnny i kælderen til en slags officiel release af gourmet-flødebollerne.

Her kan man ud over at nyde smagsprøver fra flødebollerne se, hvordan Bente kreerer flødebollerne og få en snak med hende. Denne weekend vil der også køre et helt specielt tilbud på den til årstiden passende "Valentines Flødebolle", der blandt andet er bygget op omkring jordbærskum på en marcipanbund og med hvid chokolade.

Pia og Johnny Mortensen ser meget frem til at kunne udvide det i forvejen lækre og ganske eksklusive vareudbud med gourmet-flødebollerne fra Bente Østergaard.

- Det er helt sikkert, at Bentes lækre flødeboller vil være med til at give vores butik et løft på vareudbudsdelen. Vi oplevede et kæmpeløft, da vi lancerede Danmarks bedste romkugler på hylderne, og vi har intet problem med uofficielt at kåre Bentes flødeboller til Danmarks bedste. De passer bestemt fint i stilen her i butikken, siger Johnny Mortensen.

Annonce

Går målrettet efter DM-titlen

Bente er helt med på at gå efter DM-titlen og er også med på, at hun bliver kendt som landets "Flødebolledroning", nu hvor byens Tarteletkonge jo som bekendt er abdiceret.

- Jeg vil gerne ud til så mange som muligt med mine flødeboller. Det er mit mål at finde en forhandler i hver by, og jeg ser også et potentiel stort marked med de her gourmet-flødeboller til bryllupper, fester osv. Hvad med et flødebolletårn i stedet for den traditionelle bryllupskage? Lyder det ikke både spændende og lækkert, lyder det retorisk fra Bente Østergaard med et stort smil.

Hun står selv med hele produktionsprocessen og er dermed hans on på samtlige flødeboller, der kommer ud fra hendes produktionskøkken, og i skrivende stund leverer hun gourmet-flødeboller med ni smagsvarianter: Hindbærskum, lakridsskum, bananskum, citronskum, vanilleskum, appelsinskum, mynteskum, kokosskum og mokkaskum - allesammen funderet på en lækker marcipanbund.

Afslutningsvis kan vi breake en lille velsmagende nyhed om, at Bente og Johnny arbejder målrettet på at producere en gourmet-flødebolle funderet på den nyudklækkede Kælder-vin rom.

Det ligner allerede på forhånd et kæmpehit!

Annonce
Annonce
Give Avis

Tung lidelseshistorie med happy ending: Efter flere års skadeshelvede kunne Sebastian endelig løfte DM-trofæet

Annonce
Annonce
Give Avis

Normeret til 240 elever, men ender snart på 40: Elevtallet er raslet ned på en af kommunens mest moderne skoler

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Normeret til 240 elever men har kun 65: En af kommunens nyeste skoler mister elever i en grad så lokalsamfundet frygter total nedsmeltning

Give Avis

Læserbrev. Der er stor forskel på et rødt eller blåt flertal i Vejle Byråd efter kommunalvalget den 16. november.

Give Avis

Mindeord over Hanne Kathrine Fomsgaard Andreasen/Hanne Hansen/Foms.

Give Avis

Mindeord over Kirstein Mølgaard

Give Avis

Uskarpe Give med nyt nederlag på udebane: Tabte 29-24 til Fredericia Håndboldklubs 2. hold

Give Avis

Forretningsudvalg er blevet til bestyrelse: Udviklingsrådet er skrumpet fra ni til fem deltagere

Give Avis

Efter tre et halvt års mareridt med hjernerystelse: Nu vil Sandra hjælpe kræftramte

Give Avis

Livslang slidgigt og hypermobilitet: Karin har fået ødelagt sit liv af læger, der ikke taler sammen

Give Avis

Suzette helt overvældet: Utrolig flot comeback til modeshowet

Give Avis

Aldrig har der været så mange til udviklingsrådets årsmøde: Kæmpestor interesse for det nye sygehusprojekt

Give Avis

Så lykkedes det: De to håndboldildsjæle Emma og Olivia har skaffet Lykkeliga til Give

Give Avis

GNRs næstformand: Nu er det nok definitivt slut med Give Nærradio

Give Avis

Frustreret Givetræner følte sig decideret bortdømt i 5-2 nederlag til topholdet efter 2-0 føring

Give Avis

Høgen fra Hedegård slog til på toppen af Vejles Alpe D’Huez - og brækkede den ene vinge

Give Avis

Svend nærmest svømmer i udmærkelser og hædersbevisninger

Give Avis

Motionsugen: Nu skal du da ud og løbe forhindringsløb med din bedste firbenede ven

Give Avis

Hjem til Aarhus: Svømmeklubben sagde farvel til livredder, instruktør og innovativ formand

Give Avis

Rigtig godt hundeliv i Give: Den lokale hundeførerforening stillede med 9 mand til danmarksmesterskaberne og fik guld

Give Avis

Håndboldklubbens gode støtter og venner fra Erhvervsklubben er kommet fornuftigt ud af coronakrisen

Give Avis

Rørbæk Marchen i skarp konkurrence med kronprinsen

Give Avis

Nedrykning truer: Give Fremads jyllandsseriemandskab i problemer efter nederlag i Egen

Annonce