Annonce
Give Avis

Bente vil lave Danmarks bedste flødeboller

Bente Østergaard fra Mundgodt.net og Johnny Mortensen fra Kælder-vin er klar til at indlede et salg af Bentes gourmet-flødeboller. Her skåler de i den unikke Valentines Flødebolle - og Mortensen ligner da en herre der er klar til 'dagens kys'. Foto: Jim Hoff
Bente Østergaard går målrettet efter titlen som Danmarks bedste flødebolleproducent, og hun har fået en flot start med 9 fremragende smagsvarianter, som man nu kan købe og smage hos Kælder-vin i Give.

GIVE: Et nyt firma har set dagens lys i Give, som efterhånden er ved at være godt kendt for sine kreative iværksættere. Det er Bente Østergaard, der normalt er kendt for sit firma Gourmet On A budget, der her i en stram tid med coronakrise har tænkt sig at blive leverandør af noget så inciterende som 'dagens kys'.

Inden vores mandlige læsere bliver alt for kække, skal vi lige slå fast, at der her er tale om flødeboller. Men ikke flødeboller i traditionel forstand. Der er simpelthen tale om 100 procent hjemmelavede gourmet-flødeboller af en meget høj kvalitet, og derfor også af en vis prismæssig kaliber. Det handler om flødeboller til den kvalitetsbevidste bruger, intet mindre.

Coronanedlukning banede vejen for flødebollerne

- Jeg stod med en nedlukning af mit cateringfirma Gourmet On A Budget som følge af coronakrisen. Men jeg duer slet ikke til bare at sidde med hænderne i skødet og vente på bedre tider og genoplukningen. Derfor begyndte jeg henne i oktober, lidt for sjov, på at lave gourmet-flødeboller. De blev testet på familie og venner, og det viste sig, at jeg havde fat i det helt rigtige ifølge de "anmeldelser", jeg fik tilbage, fortæller Bente Østergaard, der har eksperimenteret med smagsnuancer og andre små detaljer helt ned på milligramsplan for at finde de helt rigtige smagsnoter.

Hun kontaktede efter de opløftende tilbagemeldinger fra sit netværk Johnny Mortensen fra Kælder-vin tilbage i december med henblik på at bruge hans specialbutik som salgsplatform for sine gourmet-flødeboller.


Jeg vil gerne ud til så mange som muligt med mine flødeboller. Det er mit mål at finde en forhandler i hver by, og jeg ser også et potentiel stort marked med de her gourmet-flødeboller

Bente Østergaard, producent af de nye gourmet-flødeboller


- Jeg fik naturligvis en masse smagsprøver på de her lækre flødeboller, og efter at jeg havde smagt det hele i en god uges tid og taget godt to kilo på, var jeg ikke i tvivl: Selvfølgelig skal vi sælge Bentes fantastisk lækre gourmet-flødeboller her i kælderen, fortæller Johnny Mortensen.

Annonce

Selvfølgelig skal vi sælge Danmarks bedste flødeboller

De nye flødeboller lanceres via Bentes nye firma 'Mundgodt.net', og hun vil i weekenden den 12. og 13. februar være på plads hos Pia og Johnny i kælderen til en slags officiel release af gourmet-flødebollerne.

Her kan man ud over at nyde smagsprøver fra flødebollerne se, hvordan Bente kreerer flødebollerne og få en snak med hende. Denne weekend vil der også køre et helt specielt tilbud på den til årstiden passende "Valentines Flødebolle", der blandt andet er bygget op omkring jordbærskum på en marcipanbund og med hvid chokolade.

Pia og Johnny Mortensen ser meget frem til at kunne udvide det i forvejen lækre og ganske eksklusive vareudbud med gourmet-flødebollerne fra Bente Østergaard.

- Det er helt sikkert, at Bentes lækre flødeboller vil være med til at give vores butik et løft på vareudbudsdelen. Vi oplevede et kæmpeløft, da vi lancerede Danmarks bedste romkugler på hylderne, og vi har intet problem med uofficielt at kåre Bentes flødeboller til Danmarks bedste. De passer bestemt fint i stilen her i butikken, siger Johnny Mortensen.

Annonce

Går målrettet efter DM-titlen

Bente er helt med på at gå efter DM-titlen og er også med på, at hun bliver kendt som landets "Flødebolledroning", nu hvor byens Tarteletkonge jo som bekendt er abdiceret.

- Jeg vil gerne ud til så mange som muligt med mine flødeboller. Det er mit mål at finde en forhandler i hver by, og jeg ser også et potentiel stort marked med de her gourmet-flødeboller til bryllupper, fester osv. Hvad med et flødebolletårn i stedet for den traditionelle bryllupskage? Lyder det ikke både spændende og lækkert, lyder det retorisk fra Bente Østergaard med et stort smil.

Hun står selv med hele produktionsprocessen og er dermed hans on på samtlige flødeboller, der kommer ud fra hendes produktionskøkken, og i skrivende stund leverer hun gourmet-flødeboller med ni smagsvarianter: Hindbærskum, lakridsskum, bananskum, citronskum, vanilleskum, appelsinskum, mynteskum, kokosskum og mokkaskum - allesammen funderet på en lækker marcipanbund.

Afslutningsvis kan vi breake en lille velsmagende nyhed om, at Bente og Johnny arbejder målrettet på at producere en gourmet-flødebolle funderet på den nyudklækkede Kælder-vin rom.

Det ligner allerede på forhånd et kæmpehit!

Annonce
Annonce
Give Avis

Haveselskabet arrangerer tur til Tinnetgaard

Annonce
Annonce
Give Avis

Ung ridesportsudøver vinder fire guldmedaljer

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Farvel til Gives karismatiske tennisskriger: Anders Grinderslev rykker til hovedstaden for at blive spiller og træner i KB

Give Avis

Mere kunst og kultur skal gøre børn og voksnes hverdag bedre

Give Avis

96 golfspillere dystede på banen i Give

Give Avis

August måned skydes i gang i Give med stort udsalg i de lokale butikker

Give Avis

Den digitale og analoge tidsalder i herligt samarbejde

Give Avis

Give bliver tennismekka for en dag: Sport Live sender direkte fra “Gryden”

Give Avis

Velkommen til årets første offentlige skulpturvandring

Give Avis

Slut med at vise coronapas i Givskud Zoo

Give Avis

33-årig Give Fremad klublegende bliver ny filialbestyrer i Vestjysk Bank

Give Avis

Det var "drengestreger begået i kådhed": Kunsthærværket i Give er opklaret efter frugtbart samarbejde mellem nærpoliti og lokalbefolkning

Give Avis

Jyllandsserietruppen forstærkes: Rutinerede kræfter på vej tilbage til Give Fremad

Give Avis

Udfordret vejstrækning aflastes af motorvej - men først om flere år: - Det skal der gøres noget ved

Give Avis

Lokal købmand klar med flere millioner til istandsættelse af butikken: Familien skal da være købmænd her i mindst 80 år til

Give Avis

Tilløbsstykke: Folk væltede ind til loppesalg på 125 år gammel slægtsgård i Vonge

Annonce