Annonce
Give Avis

Bestyrelsen i Give Handel & Erhverv er på plads

Den nye bestyrelse i Give Handel & Erhverv består nu af fra venstre: Søren Grunnet, Hanne Juhl, Susanne Sandholm, Marianne Dragbæk og det nyvalgte medlem Hanne Lund. Foto: Jim Hoff
Bestyrelsen har på et møde torsdag den 13. februar konstitueret sig. Eneste nyhed i bestyrelsen bliver Hanne Lund, der erstatter Keld Jensen, mens det også står klart, at Susanne Sandholm tager endnu en tørn som formand.

GIVE: Efter generalforsamlingen den 5. februar på Diagonalkroen i Give, og det dertil medhørende valg til bestyrelsen, har Give Handel & Erhverv konstitueret sig torsdag den 13. februar.

Susanne Sandholm fortsætter sit virke som foreningens formand, mens nyvalgte Hanne Lund, der erstatter Keld Jensen, bliver ny næstformand. Der var også genvalg til Hanne Juhl, der fortsætter som sekretær, mens Søren Grunnet forbliver foreningens kasserer. Marianne Dragsbæk fortsætter også som menigt medlem.

Dermed et det nye hold sat, og det er et rutineret mandskab, der med tilførelsen af nyt kompetent blod i skikkelse af Hanne Lund, har gode betingelser for at føre foreningsskibet sikkert og dynamisk videre.

For god ordens skyld skal det også nævnes, at Flemming Gejl og Torben Bruun tog tjansen som suppleanter. Erling Lund fortsætter som foreningens revisor.

Kunst & Skulpturdagen er et rigtig godt bevis på, at samarbejde mellem Give Handel & Erhverv, Give Udviklingsråd, Skulpturby.dk og foreninger i byen gør, at vi alle arbejder i samme retning. Dermed er chancen for succes stor.

Susanne Sandholm, formand Give Handel & Erhverv

Generel god opbakning til årets aktiviteter

Ifølge Susanne Sandholms årsberetning kan man i Give Handel & Erhverv se tilbage på et godt 2019, hvor kun marts-eventen "Forårsjackpot" ikke ramte helt indenfor skiven og indhøstede den ønskede/forventede kundetilstrømning til butikkerne.

Bortset fra forårsfuseren kunne formanden dog berette om en lang række succesfulde aktiviteter hen over året. Her kan blandt andet nævnes Kunst og Skulpturdagen i maj, knæk cancer-ugen i uge 43, black friday i november samt juletræstænding og fornemt besøg af selveste Gurli Gris og isskulpturfestivalen i december.

- Kunst & Skulpturdagen er et rigtig godt bevis, på at samarbejde mellem Give Handel & Erhverv, Give Udviklingsråd, Skulpturby.dk og foreninger i byen gør, at vi alle arbejder i samme retning. Dermed er chancen for succes stor, netop fordi der er så mange involverede parter, konstaterer Susanne Sandholm.

Men som det er med bønder og festivalarrangører, er man også i Give Handel & Erhverv nådesløst afhængige af vejrgudernes gunst, og her var ikke mindst Kunst & Skulpturdagen i maj ramt af følgerne af tidens meget omtalte klimaforandringer.

- Desværre var det rigtig dårligt vejr den 3. maj, og derfor var der et begrænset antal besøgende i forhold til vores normale succeser. Og musikken, som var "The Boss" et Bruce Springsteen kopiband, sluttede dagen af klokken 21. Musikerne frøs vildt, og der var både regn og hagl, lyder det fra Susanne Sandholm.

Annonce

Knæk Cancer-ugen pragteksempel på hvad Give kan som by

Bortset herfra kunne formanden berette om succes på succes med kræftugen i uge 43 som det ypperste eksempel på et velafviklet arrangement med flot opbakning til de forskellige aktiviteter ugen igennem.

- Masser af gode tiltag og aktiviteter hen overugen med blandt andet gymnastikforeningen. Igen i år havde familien Lund sponsoreret et foredrag i Ikærhallens kantin, i år med Brian Holm. Et supergodt foredrag, som familien Lund, som skal have stor tak for at stå bag. Alt i alt en supergod uge, hvor vi kunne ringe godt 216.000 kroner ind til det store show på TV 2 lørdag aften og fik igen Give plantet positivt på landkortet, konstaterer Susanne Sandholm.

Derudover er Give Handel & Erhverv involveret i processen omkring byudvikling og udvikling af handelslivet i byen, og mht. sidste proces er man i tæt samarbejde med Vejle Kommune og BID-konceptet godt på vej med flere nye tiltag.

Kigger vi lidt ind i 2020, står der blandt andet DM i cykling på programmet i juni måned, ligesom der også er udarbejdet en ny detailhandelsstrategi, som Susanne Sandholm uddelte til medlemmerne på generalforsamling den 5. februar.

Annonce
Give Avis

Nye turisttavler ved motorvejen reklamerer for Give: 'Give er ikke bare et sted, man lige suser forbi'

Annonce
VEJLE

Er du i konflikt med kommunen eller faret vild i systemet? Thea hjælper dig ganske gratis

Annonce
Give Avis

Læserbrev: Generalforsamlingen på museet var en ren farce

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Skoleelever løber tusindevis af kroner hjem til Børnelungefonden

Give Avis

Navneforvirring har ført til misforståelser hos både børn og forældre: Nu skal det være slut - og du kan hjælpe

Give Avis

Gratis pølser og frisk duft af blomster: Årligt tilløbsstykke vender tilbage

Give Avis

Musikfest præsenterer seks kendte navne og kommer samtidig med klar opfordring: 'Køb din billet - ellers er det ikke sikkert, vi er her næste år'

Give Avis

Traktortræk forventer 2500-3000 tilskuere: Sort røg, store dieselmotorer og kæmpe festtelt

Give Avis

18-årig praktikant hos øko-landmand ved Give er blevet hædret på kongres

Annonce