Annonce
Give Avis

Betalte skat og private regninger: Tidligere formand i Give Nærradio tiltalt for underslæb for 426803 kroner

Jan Dalgaard Madsen tidligere formand og kasserer i Give Nærradio er tiltalt for underslæb i størrelsesordnen 426803 kroner.Arkivfoto:Mathilde Bech FOTO: Danskradio.dk
Sagen mod den tidligere formand og kasserer i bestyrelsen for Give Nærradio Jan Dalgaard Madsen skal behandles ved Retten i Kolding til april. Sagen drejer sig om underslæb for 426.803,30 kroner.
Annonce

GIVE-EGNEN: Sydøstjyllands Politi har rejst tiltale imod den 60-årige Jan Dalgaard Madsen fra Herning, som i en årrække fungerede som både formand og kasserer for Give Nærradio.

Sagen mod den tidligere formand og kasserer i bestyrelsen for Give Nærradio skal behandles ved Retten i Kolding til april. Sagen drejer sig om underslæb.

Jan Dalgaard Madsen er tiltalt for, at han i perioden fra 18. december 2013 til 7. oktober 2019 begik underslæb mod Give Nærradio for 426.803,30 kroner.

Det skete angiveligt ved, at han i denne periode forbrugte i alt 426.803,30 kroner fra radioens konto til at dække sit eget forbrug og sine egne private udgifter, heriblandt gæld til Skat.

Det var de to tidligere bestyrelsesmedlemmer i Give Nærradio, Svend Åge Olesen og Poul Lindsted, som tilbage i juni 2018 anmeldte nærradioens formand og kasserer til politiet, da der var mange ting omkring Give Nærradios økonomiske transaktioner, som undrede de to mænd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Diagonalkroen har rystet event-posen

Give Avis

Sport & Fitness har fået ny medejer

Annonce