Annonce
Give Avis

Bevæg dig for livet-gåværterne er klar med en ny omgang We Walk

Mandag den 10. maj klokken 18.30 inviterer We Walk under Bevæg Dig For Livet til en 5 kilometer lang gåtur med start fra det lille torv ved Boutique Mary.Privatfoto
Mandag den 10. maj klokken 18.30 inviteres der igen på en hyggelig gåtur i og omkring Give, hvor gåværterne fra 'Bevæg dig for livet' fører deltagerne trygt gennem turen.

GIVE: DGI og Bevæg dig for livets glimrende motionskoncept We Walk har i Give-regi været lidt ramt af corona og de deraf følgende aflysninger.

Man nåede lige at være med i efteråret, og det endda med stor succes, idet hele 60 personer dukkede op til den hyggelige 5-kilometers gåtur i Give.

Oprindeligt var det tanken, at konceptet skulle køre videre hen over januar, februar og marts måned, men det satte coronaen en stopper for. Heldigvis har vi under coronaen set flere og flere mennesker tage gåture til sig som motionsform, så der er uden tvivl basis for en relancering af konceptet.

Annonce

Og dette kommer til at ske i uge 19. Det fortæller Susanne Rye, der er en af de faste tovholdere på We Walk-konceptet i Give.

- Mandag den 10. maj klokken 18.30 samles vi ved det lille Torv ved Boutique Mary, hvor vi virkelig håber på at kunne genoptage succesen fra sidste år, hvor vi havde rigtig flot opbakning med 60 deltagere på ruten. Ligesom sidste år vil ruten være på 5 kilometer og gå i og omkring Give by, og turen vil blive afviklet i et tempo, hvor alle kan være med.

Motion, kaffe og en lille overraskelse

Der vil være både en fortrop og en bagtrop, så der vil være fint styr på alle deltagerne.

Når man ankommer til det lille torv udenfor Boutique Mary, vil man blive registreret med navn og telefonnummer i forhold til en eventuel smitteopsporing. Der må være 75 deltagere i flokken, og er der flere, vil turen mange tovholdere splitte folk op i mindre grupper, så alt kan afvikles under de gældende coronaregler.

- Vi glæder os til igen at komme i gang med We Walk, og her kan alle være med. Det er gratis, og efter turen har Boutique Mary igen i år en overraskelse klar, når alle er i mål og vi nyder kaffen, fortæller Susanne Rye.

Udover We Walk-turen i uge 19 kører man også med de faste ture i plantagen hver søndag formiddag og de små hyggelige ture for gangbesværede hver tirsdag eftermiddag klokken 14.00 med start ved Boutique Mary.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Give-Egnens Museum

Annonce