Annonce
Give Avis

Blandede bolcher for Give i hektisk håndbolduge

Det blev en hektisk uge for HK Give Fremads 2. divisionshold og coach Martin Schmidt, der mandag startede med en regulær nedtur i 27-22 nederlaget i AGF og torsdag endte med et lidt heldigt uafgjort resultatet på 25-25 i Esbjerg. Foto: Jim Hoff
Give spillede kamp både mandag og torsdag i sidste uge. Begge gange på udebane mod henholdsvis AGF og SGI-Håndbold, og det kom der dels en dårlig og en godkendt præstation ud af, som resulterede i sammenlagt et point.
Annonce
Annonce

Indstillingen stemte mod SGI

Torsdag fik holdet så mulighed for genoprejsning i det vigtige opgør i bundregionerne mod SGI-Håndbold, der på dagen stillede med et hold bestående af blandt andet hele seks U 19-Ligaspillere.

En sejr over esbjergenserne ville give Give forholdsvis pænt med ro på bagsmækken i nedrykningsstriden, og trænerteamet med Martin Schmidt og Kim Nissen ville også utroligt gerne se spillerne levere en helstøbt præstation over 60 minutter.

Det sidste fik man, men sejren kom ikke i hus, da Give, lidt heldigt faktisk, måtte nøjes med 25-25 efter en meget, meget tæt kamp, der især i 2. halvleg udviklede sig til en hektisk og helt åben slagudveksling.

- Efter en god start får vi problemer med SGIs meget offensive forsvar. I det hele taget bliver det en meget urolig og hektisk kamp, og hele 2. halvleg bølger det frem og tilbage, hvor vi nok er lidt heldige til sidst med at få en uafgjort med hjem, da dommerne godt kunne have dømt straffekast til SGI fem sekunder før tid. Det gjorde de så ikke, og det var måske en slags kompensation for alle de straffekast til os, som de overså i kampens første 40 minutter, konstaterede Martin Schmidt, der var fint tilfreds med sine spilleres indsats i dette opgør.

Du kan læse udførlige artikler fra begge kampene på Give Avis' netavis på www.giveavis.dk

GIVE: To vigtige håndboldkampe på blot tre dage. Det lyder som et sammenpresset EM-program for det danske landshold, men det var nu Give Fremads 2. divisionsherrer, der i sidste uge var i ilden på udebane med blot 48 timers mellemrum.

Mandag stod der Aarhus på menuen, mens turen torsdag gik mod Esbjerg, og det blev samlet set en gang blandede bolcher for Givemandskabet, der overordnet set ikke kan være tilfreds med blot at hente 1 points i de to kampe mod hold, som man ifølge egen selvforståelse skal slå 9 gange ud af 10.

Kampen imod AGF i Aarhus endte med et nederlag på 27-22 efter en kamp, hvor Givespillerne måtte opleve den tort, at flere af de ellers trofaste Givetilskuere simpelthen udvandrede i protest i kampens slutfase. Givetræner Martin Schmidt var da også befriende klar i spyttet, da han efter kampen skulle forklare sit holds totale nedsmeltning i kampen ssidste 15 minutter.

- Jeg er simpelthen pinligt berørt over denne her indsats. Det kan vi ikke være bekendt hverken overfor klubben, sponsorerne eller de folk, der tager rundt på udebane og følger os, lød det frustreret fra Schmidt, og holdets anfører, målmand Karsten Tietje, var også frustreret.

- Vi har et hold, hvor potentialet er ekstremt stort og topniveauet højt, men vores bundniveau er alt alt for lavt, og så mangler vi i den grad ledere på banen. Her må nogle af de unge spillere til at påtage sig noget ansvar. Det skal de simpelthen have lært, konstaterede Tietje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce