Annonce
Give Avis

Bliv inspireret til julen med smagsoplevelser i Brugsen

Fredag den 15. november står der 15 stande klar i Brugsen i Give til at give butikkens kunder en masse fine smagsoplevelser med julen som det underliggende tema. Foto: Jim Hoff
Fredag den 15. november står der 15 stande klar i Brugsen i Give til at give butikkens kunder en masse fine smagsoplevelser med julen som det underliggende tema.
Annonce

GIVE: Julen står for døren, både mentalt og fysisk, allerede her i november, og i den hyggelige anledning har Brugsen i Give lagt en lille lækker juleoverraskelse ind til butikkens kunder fredag eftermiddag den 15. november.

Fra klokken 15.00 til 18.00 inviterer Brugsen nemlig ind til konceptet “Smag på Butikken”. Det er 3. gang, at der bydes på smagsprøver en masse i butikken, men det der er anderledes denne gang er, at der er et rød tråd, et fast tema, der går gennem eventen.

-Vi har valgt at afvikle smags-eventet som et juletema, hvor maden, delikatesserne og vinen, spiritus osv. alt sammen relaterer sig til julens mange glæder. Det tror vi bestemt kan være interessant for vores kunder - både med hensyn til smagsoplevelser men også med hensyn til at gide inspiration, siger Christina Outzen, der er souschef i Brugsen i Give.

Hun kan i flæng nævne, at man kan smage lækkerier fra delikatesseafdelingens bud på diverse julemenuer, frugt- og grøntafdelingen stiller skarpt på dadler og anden tørret frugt og der vil være vin og portvin på programmet.

-Råd og vejledning omkring sammensætning af mad/vin og drikke er en del af vores koncept denne dag, og vi glæder os til at guide vores kunder gennem dette juletema, siger Christina Outzen.

Annonce

Lillebror deler ostehaps ud til de søde børn

Brugsens faste fiskemand er også på plads fra klokken 8.30 til 18.00, Tulip har en stand med deres leverpostej, og der vil være en ostestand, ligesom Brugsens eget bageri er også klar med velsmagende og velduftende klejner.

Jelling Bryggeri giver lidt øl, og så vil Michael Sørensen - nu vi er i den spirituelle afdeling - fra vin- og spiritusafdelingen også stå klar med smagsprøver på gin, rom og whisky. Og apropos lækkerier, så er Spangsbjerg også rykket ind med en stand denne dag, og her kan man smage på de nye chokoladehæle samt nougat- og marcipansnitter.

Som et ekstra lille hygge-element i børnehøjde har Brugsen lavet aftale med ingen ringere end Lillebror, der vil dele ostehaps ud til de søde børn under smags-eventen. Det oplyses ikke helt præcist, hvornår man betegnes som barn, så prøv bare lykken, smiley!

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce