Annonce
Give Avis

Bliver du den heldige vinder af 10.000 kroner i lækre brandvarme kontanter i år?

Sidste års juleshopping-vinder Natasja Andersen (tv.) fik hurtigt brændt de 10.000 kroner af. Her er hun på besøg hos Fancy, hvor Mathilde er klar med et par lækre julegaver. Foto: Jim Hoff
Give Handel og Erhverv har kørt konceptet 'juleshopping' i nu otte år, og det har hen over årene betydet gevinster for over en halv million til borgerne i Give og omegn. Konceptet fortsætter her i december 2019, og vinderoddsene er gode.
Annonce

GIVE: Knap har røgskyerne lagt sig efter black friday og juletræstændingen i Give, før Give Handel & Erhverv og Give Avis atter er på spil med deres nu 8-årige succesrige samarbejde omkring konceptet ”Juleshopping i Give”.

Efter black friday-succesen med udtrækningen af gavekort for 25.000 kroner fortsætter Give Handel & Erhverv med at udlodde til byens kunder. Der er i julemåneden sat gavekort på højkant for 70.000 kroner fra de aktive medlemmer af Give Handel & Erhvervs butikker i Give. Vi gentager lige: 70.000 kroner i gavekort!

Der uddeles 300 gavekort á 200 kroner samt en kontant gevinst på 10.000 kr. Kuponer til konkurrencen kan udfyldes i butikkerne.

Det er let at deltage i jagten på de mange gavekort: I de butikker, der er medlemmer af Give Handel & Erhverv, får man udleveret kuponer, som man skal blot udfylde og aflevere i de ”postkasser”, der er specielt fremstillet til lejligheden og stillet op i butikkerne.

Vinderne bliver informeret samme dag, de udtrækkes - torsdag den 19. december - så der er en del dage at bruge pengene i inden den juleklokkerne ringer julen ind i land og by.

Butikkernes åbningstider vil løbende fremgå af annoncer her i avisen i ugerne op til jul.

Annonce

Kan du bruge 10.000 kroner 120 minutter?

Årets store højdepunkt i juleshoppings-konkurrencen indtræder, når avisens folk i hyggeligt morgenselskab med byens mange butiksindehavere finder vinderen af de 10.000 kroner i kontante håndører.

Den heldige vinder får nemlig to timer, hvor vedkommende i følgeskab med en eksklusiv udpeget medarbejder fra Give Avis får lov til at bruge 10.000 kroner i de butikker, der er aktive medlemmer af Give Handel & Erhverv.

Hvem der er medlemmer, kan du se på www.giveby.dk/medlemmer/ - og det er da heldigvis langt størstedelen af butikkerne i Give der har valgt at spille med på holdet.

Med hensyn til brugen af de 10.000 kroner er der udover kravet om de bruges i en butik der ar medlem af GHE, kun én yderligere klausul: Pengene skal bruges på 120 minutter, men det plejer nu heller ikke at være det store problem, viser erfaringerne fra de første syv år.

Og er man i problemer med at få fyret pengene af, hjælper journalisten gerne med at bruge nogle af de dejlige jyske dollars. Det finder vi sagtens ud af, smiley.

Og så en lille velment udgangsbøn: Hvis du mener, at det er vigtigt at holde byen i live, så køb dine julegaver i Give!
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce