Annonce
Give Avis

Bo Hansen bliver fast del af lægeholdet på Lægehuset i Give

Praktiserende læge 40-årige Bo Hansen overtager pr. 1. april Niels Jørgen Stabels kompagniskab på lægehuset i Give. Foto: Lægehuset Give
Det bliver den 40-årige læge Bo Hansen, der pr. 1. april overtager afgående læge Niels Jørgen Stabels partnerandel som kompagnon på lægehuset i Give. Han har været i gang som lægevikar på stedet siden august 2019 og er dermed godt klædt på til den nye status som kompagnon.
Annonce

GIVE: 1. april er der skiftedag på lægehuset i Give. Efter 29 år som praktiserende læge takker snart 65-årige Niels Jørgen Stabel af og går på fortjent pension. Hans plads som kompagnon i det seks mand/kvinde høje faste lægeteam på lægehuset overtages ved samme lejlighed af læge Bo Hansen, der har købt Niels Jørgen Stabels andel i lægehuset.

Nu er det dog ikke sådan, at Bo Hansen kommer ind fra højre som den ubekendte faktor i ligningen. Han har været ansat siden august 2019 som lægevikar ved lægehuset i Give og har på den konto allerede fået et godt kendskab til såvel kolleger, medarbejdere og patientgruppen.

40-årige Bo Hansen får da også et flot skudsmål med af Niels Jørgen Stabel, der har det rigtig fint med at overlade sit kompagniskab til ham.

- Jeg er på flere parametre meget tryg ved, at det bliver Bo Hansen, der overtager min plads. Bo har vist sig som en dygtig læge, der med sin stille og rolige facon er faldet godt til både blandt kollegerne og patienterne. Han er rigtig god til at tale med patienterne, og så har han gennem længere tid udvist meget stor interesse og motivation for at indgå i et kompagniskab her på lægehuset, siger Niels Jørgen Stabel.

Bo Hansen er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 2007, og i 2013 tager han en specialuddannelse i medicin. Efter lægeuddannelsen har Bo Hansen været ansat i forskellige lægevikariater, og fra 2014 til 2019 har han været ansat i den private sektor i Aarhus som lægefaglig rådgiver med sundheds- og forskningrelaterede ansvarsområder plus administrative opgaver.

Det har været otte fantastisk gode måneder her i lægehuset i Give, hvor jeg er faldet godt til både blandt kollegerne og patienterne. Jeg kan sagtens se mig selv her i mange år fremover. Byens størrelse, lægehusets størrelse og setup, det hele passer mig virkelig godt

Bo Hansen, ny kompagnon på lægehuset i Give pr. 1. april

Annonce

Byder ind med mere end lægefaglige kompetencer

Men han begyndte at savne kontakten til folket og 'den hvide kittel', og da ønsket om at komme til at arbejde som praktiserende læge i en privat praksis blev mere og mere udtalt, slog Bo Hansen til, da han fik muligheden for at få en stilling som lægevikar i lægehuset i Give.

- Det har været otte fantastisk gode måneder her i lægehuset i Give, hvor jeg er faldet godt til både blandt kollegerne og patienterne. Jeg har her fået bekræftet, at mit skifte fra det private erhvervsliv til at arbejde som praktiserende læge har været det rigtige for mig. Nu glæder jeg mig så over, at jeg er blevet en fast del af holdet som kompagnon, siger Bo Hansen.

Han roser den positive stemning, han har oplevet både på lægehuset og generelt i patientgruppen på lægehuset i Give, og han har på den konto haft mange positive oplevelser, som også yderligere har styrket hans motivation for at blive en fast del af holdet i Give.

- Jeg kan sagtens se mig selv her i mange år fremover. Byens størrelse, lægehusets størrelse og setup, det hele passer mig virkelig godt, og så tænker jeg da også, at jeg ud over det rent lægefaglige også kan byde ind med nogle kompetencer og andre indgangsvinkler i form af mine erfaringer med virksomhedsdrift i det private erhvervsliv, siger Bo Hansen.

Privat bor Bo Hansen i Vejle med sin kone Mette, der arbejder som læge i lægehuset i Vedelsgade i Vejle. Sammen har parret to børn, og hvis der skulle blive lidt fritid til overs i en travl hverdag, så ynder Bo Hansen ud over aktiviteter med familien at cykel og løbe, ligesom han også er begejstret for tennis, squash og badminton.

En planlagt reception, hvor man kunne komme og sige farvel til Niels Jørgen Stabel og goddag til Bo Hansen, er grundet coronavirusudfordringerne udsat til et senere tidspunkt.

Praktiserende læge 40-årige Bo Hansen overtager pr. 1. april Niels Jørgen Stabels kompagniskab på lægehuset i Give. Foto: Lægehuset Give
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Kloakrensning: Give i røg og damp

Annonce