Annonce
Give Avis

Boghandlen fylder to år

Michelle og Lene er sammen med resten af teamet i den lokale boghandel i Give klar til det store fødselsdagssalg den 30. august. Her med en sjov relief af butikkens personale lavet af en kunde i foam clay. Privatfoto
I 2017 overtog Lene Haun og Brian Hansen fra Horsens boghandlen på Torvet i Give efter Henrik Henriksen. Den 31. august kan butikken så fejre 2-års fødselsdag, og det bliver i forbindelse med Open By Night fejret på behørig vis.
Annonce

GIVE: Lene Haun og hendes team i den lokale boghandel glæder sig til at fejre butikkens 2 års fødselsdag. En begivenhed, der vil blive fejret med alle butikkens kunder og hele byen.

- Vi holder fødselsdag den 30. august hele dagen og er glade for, det bliver en lang dag. Hele byen holder nemlig også Open by Night, så vi er klar til at ”fødselsdags-feste” fra kl. 10.00 til kl. 21.00, fortæller Lene Haun.

Hun kan berette om et dejligt og spændende år med masser af fine og sjove aktiviteter i butikken

- Vi prøver altid at lave nye, sjove aktiviteter og oplevelser for vores kunder. Det er altid populært at være kreativ i vores butik, eksempelvis når vi hygger med at tegne Mandala, tegne på sten og modellere i Slik Clay og Foam Clay, fortæller Lene Haun.

Annonce

Masser af aktiviteter i butikken

Sidste år i efterårsferien var det nye krympeplast, hvor børnene fik lov til at male på krympeplast og personalet i butikken krympede (med medbragt ovn) sammen med børnene, der fik de deres helt egen nøglering med hjem.

– Det var supersjovt, siger Lene Haun, og der går da også rygter om, at både hende og personalet havde det mindst lige så festligt som børnene.

I foråret havde man i butikken stor fokus på Verdensbog-ugen. Man delte en gratis børne/ungdomsbog ud til alle børn og unge. Det var en bog fra serien A.S.P.E.

- Det var er et verdensomspændende tiltag for at få børn og unge til at læse flere fysiske bøger, og vi skal da lige hilse og sige, at det virkede. Vi delte over 100 gratis bøger ud bare her i Give. På landsplan blev der delt over 30.000 gratis bøger ud. Vi har heldigvis fået masser af gode tilbagemeldinger fra de unge og ikke mindst deres forældre. Vi glæder os til bog nr. 2 i serien, som kommer i handlen starten af oktober måned, siger Lene Haun.

Annonce

Start på stort bogudsalg 30. august

På legetøjssiden festede man i boghandlen før sommerferien med en NERF skydekonkurrence. Der var opstillet en stor skydemur, og alle kunne fyre løs med forskellige NERF pistoler. Et sjovt tiltag, hvor alle fik præmier med hjem.

Allerede sidste år gjorde butikken klar til en forhåbentlig varm sommer i Danmark.

- Vi ville ikke løbe tør for pools, svømmevinger, badebolde og badedyr i år. Vi krydsede så fingre og ventede og ventede og ventede… og så kom varmen, og der var bassiner til alle, siger Lene Haun.

Hun har meget godt at sige om tilværelsen som boghandler i Give.

- Det der glæder os rigtig meget er alle vores dejlige kunder, som vi ser og genser. Vi får en god og hyggelig snak, hvad enten vi deler interesser for bøger, legetøj til børnene eller som her i Give, hvor det hitter med brætspil og puslespil til børn og voksne i alle aldre, siger Lene Haun.

I forbindelse med butikkens fødselsdag den 30. august vil butikken klokken 10.00 tyvstarte et stort bogudsalg med masser af bøger med store besparelser. Et bogudsalg, der vil fortsætte så længe lager haves

Man kan i dagene op til udsalgsstart hente det store bogudsalgskatalog i butikken, og man kan også checke butikkens Facebook-side ud.

- Hele fredag den 30. august giver vi også 20% rabat på alt legetøj i butikken, dog ikke på i forvejen nedsatte varer. Fredag klokken 16.00 vil vi servere kagemand, kaffe og saftevand til alle kunder, så vi håber på se en masse folk her i butikken, lyder opfordringen fra Lene Haun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Flot opbakning til Walk-a-Fun-Thon

Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce