Annonce
Give Avis

Bootcamp med GCK ungdom: Spanien blev til Lalandia

Give Cykelklubs ungdomsryttere har i sidste uge fået testet formen af på deres træningslejr i Lalandia i Billund. Bl.a. DM-ruten er blevet prøvekørt - og så er der blevet afholdt internt DM i hot-godspisning. Privatfoto
Der blev testet både DM-ruter og rytternes appetit efter hot-dogs, da Give Cykelklubs juniorteam i sidste uge afholdt træningssamling i Lalandia.

GIVE: Frisk luft, massevis af god træning og socialt samvær.

Det var hovedingredienserne, da Give Cykelklub i sidste uge var samlet på træningslejr med klubbens juniorteamet. Og selvom denne boot camp for de unge cykeltalenter faktisk var en slags plan B i forhold til de oprindelige opstartsplaner, så var det bestemt nogle udbytterige dage.

Teamet, der består af syv drenge og fem piger, skulle oprindeligt have været til Spanien i træningslejr, men pga. omstændighederne med corona, har rytterne og deres ledere været samlet i Billund, hvor hovedkvarteret lå i har boet i Lalandia.

Der var plads til både hård træning og hygge, da GCKs juniorteam holdt boot camp i sidste uge. Privatfoto

- Ugen gik med nogle gode lange træningsture, med en masse socialt samvær, både på cyklerne, men også i hytterne resten af tiden, fortæller Solveig Uhre, der er tilknyttet juniorteamet.

En del af formålet med bootcampen var også at rette sigtekornet ind mod det forestående DM i Give i juni måned. Derfor sprang rytterne fredag på cyklerne med henblik på at teste DM-rutens afsluttende rundstrækning i Give.

Juniorrytterne fil trænet ej hel masse. Bl.a. fik man testet DM-ruten, der topper på Mont Moulin (Møllebakken) i Give. Privatfoto

- Hvis folk har set en flok unge cykeltosser kæmpe sig op ad Møllebakken (Mont Moulin, som vi kalder bakken i Give, red.), så var det altså de unge ryttere fra Give Cykelklub, der var ude og teste højdemeter i Give midtby, fortæller Solveig Uhre og tilføjer:

- Vi har fået både trænet og snakket en masse og føler os klar til sæsonstart i påsken, hvor pigerne skal køre tre løb og drengene to.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Kroen klar med nye datoer for events

Give Avis

Walk A Fun-Thon - De går det igen!

Give Avis

Vox Pop 5 - Du ejer din by

Give Avis

Vox Pop  - Du ejer din by

Annonce