Annonce
Give Avis

Borgerindlæg:Skal der forsat være butikker i Give?

Skrækscenariet: Give lukker ned som handelsby grundet nethandel. Arkivforo Jim Hoff
Annonce

GIVE: Vejle Kommune inviterer til debatmøde i Kulturhuset den 28.11.2019 klokken 18.30 – 21.15. I den anledning har vi modtaget følgende indlæg fra en af byens borgere.

Give skal ikke være en soveby!! Vi har fantastiske butikker i Give og vil gerne fastholde og udbygge butiksnettet, det kræver lokal opbakning og at byen vækster.

Vi vil vokse: vores mål kunne være 6.000 indbyggere inden for de næste 5 -7 år.

Der er rigtig mange tiltag i gang for at skabe en positiv udvikling i Give, lad mig blot nævne nogle af dem.

Vejle Kommune inviterer til debatmøde i Kulturhuset den 28.11.2019 klokken 18.30 – 21.15. I den anledning har vi modtaget et indlæg fra en af byens borgere. Foto: Jim Hoff
Annonce

Udviklingspunkter og potentielle projekter

01. Samling af idrætsaktiviteter ved Søndermarks skolen, tænk sig at 10 idrætsforeninger har samarbejdet omkring dette, og nået til enighed, det er samarbejde ud over alle grænser, og får stor betydning for børnefamiliers daglige logistik udfordringer. Et kæmpe aktiv for byen og en stor tak til byrådet for at bakke om projektet.

02. Byvisionen hvor arbejdet for alvor går i gang i det nye år, det bliver spændende at følge de mange projekter som skal sættes i gang

03. Fornyelse af vores bymidte kommer også til næste år, et projekt som sandsynligvis vil komme i flere etaper.

04. Kunsten blomster stadig og snart kommer det nye værk op ved Gullestrups have kom og se indvielsen fredag den 29.11 – det sker fra 14.00 til 15.00. Snart kommer is skulpturdagen.

05. Vores ny genbrugs plads er nu topmoderne og blev indviet på lørdag 16.11.

06. Give Handel og Erhverv laver forsat mange events der skaber liv i byen – tak for det.

07. Vi har lægehus – Falck Station – Jernbane station – fra centrum 2 km til motorvej Vejle/Herning – en kommende ny sydmotorvej – 2 skoler – 3 børnehaver, golfbane, 2 idrætshaller, ridehal o.s.v.

08. Vi har et kulturhus som nu kan opdateres med frigivelsen af 1.8 mil. fra Vejle kommune, det bliver bare godt.

09. Nye industriområder kommer – 8 grunde er på vej til at blive byggemodnet.

10. Gode Parcelhus grunde der er klar til salg, til attraktive priser, nogle områder kunne måske udlægges som rækkehuse til udlejning?

11. Vi har store turistattraktioner og lufthavn næsten i vores baghave.

12. Vore ejendomsmæglere melder om stor travlhed, men hvor skal sælgerene bosætte sig i Give – mange søger en lejebolig.

13. Skønt, hvis flere private investorer kunne opdage potentialet for lejeboliger i Give – som eksempelvis Benny Karlskovs projekt i Østergade, folk står allerede på venteliste til de 7 lejligheder - der er helt sikkert basis for flere af den salgs projekter, der er potentiale masser af potentiale.

14.Vi sukker efter en ny lokalplan for midtbyen som bremser for mange mulige projekter, noget der desværre kan tage om til 1.5 år – kunne det ikke gøres hurtigere, så vi kan udnytte momentum på alle ovenstående tiltag.

Der er også kommende boligprojekter i byen, så en opfordring til at disse også kunne, indeholde lejeboliger.

01. Borgergården.

02. Udstykningen bag stadion – gad vide hvad status er på dette?

03. Kunne der skabes interesse for det gamle sygehusområde, hos investorer? Potentialet er tilstede.

04. Grunden ved det gamle vandværk.

Annonce

Vigtigt der skabes vækst

Med viden om efterspørgsel og venteliste på lejeboliger i Give på over 400 personer ja så er potentialet helt sikkert tilstede, i særdeleshed for private investorer.

Så vi har et fantastisk fundament at bygge Give fremtid på, markedsføring og daglig positiv omtale er vigtig.

Det er af stor vigtighed for byens butikkers at der skabes vækst, så ja! der skal selvfølgelig være butikker og et godt center miljø i Give.

En opfordring herfra til at møde op til en god og konstruktiv debat den 28. november i huset hvor borgmesteren kommer, mødet starter kl. 18.30 og slutter 21.15 - det gælder byens fremtid!

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce