Annonce
Give Avis

Boutique Mary fejrer 3-års fødselsdag

Team Boutique Mary inviterer til fødselsdagsfest i uge 37, og ugen efter står der modeshow på programmet. Fra venstre er det Susanne Rye, butikschef Lotte Andrup, og Laila Rosenhøj. Foto: Jim Hoff
Der inviteres både til fødselsdagfest og hele to modeshows hos Boutique Mary i Vestergade i Give i den kommende tid.
Annonce

GIVE: 1. september 2019 blev tøjbutikken 'Lady' i Give til Boutique Mary, hvilket jo betyder, at butikken i år kan fejre tre års fødselsdag med butikschef Lotte Andrup ved roret i samtlige tre år.

Dengang var butikken i Give den tredie i række af 'Boutique Mary-butikker' der åbnede med Mads Zinck som indehaver. I august måned nåede man med åbningen af nye butikker i Assens og Svendborg op på 20 butikker i kæden.

- Det er ikke helt til at forstå, at det faktisk er tre år siden, at vi åbnede her i Give. Tiden er bare fløjet afsted. Det er lidt lige som med ens børn, man fatter ikke rigtigt, at det bare går så hurtigt, siger Lotte Andrup, og fortsætter:

- Det har været tre fantastiske år her i byen. Vi har nogle dejlige loyale kunder og et godt samarbejde med vores kolleger her i byen, og at vi som kæde nu er landsdækkende er både en stor fordel for os og vores kunder. Det betyder, at vi kan tilbyde en landsdækkende bytteservice, og at vi har mulighed for at flytte varer fra hinanden med ret kort varsel. Så har vi ikke lige den ønskede kjole hjemme her i Give i den rigtige størrelse, så kan vi lynhurtigt skaffe den fra en af vores andre butikker, forklarer Lotte Andrup.

Annonce

Fødselsdagsfest og modeshow

Hos Boutique Mary i Give kan man møde et fast team på tre piger i skikkelse af butikschef Lotte Andrup, Susanne Rye og Laila Rosenhøj. Sidstnævnte startede i butikken for et år siden, og hun har også timer i butikken i Vejle.

- Jeg har et godt team med nogle gode piger. De er meget servicemindede begge to og hjælper altid kunderne med et smil, så det kan simpelthen ikke gøres bedre, siger Lotte Andrup.

Butikken inviterer til modeshow tirsdag den 17. og torsdag den 19. september i samarbejde med Zjoos, hvor man vil vise både efterårets nye flotte trends samt tøj fra butikkens nye koncept med tøj fra Kaffe og Cream, som kommer med en lidt yngre profil. Der vil til begge modeshows blive serveret en lille let anretning med vin og kage, og billetterne til de to modeshows kan afhente si butikken i Vestergade.

Men allerede onsdag den 11. september går det løs med et stort fødselsdagssalg, hvor der er masser tilbud på menuen. Ud over de mange slagtilbud og de fine rabatter vil butikken også invitere på en gang lykkehjul, og der vil derudover blive serveret gratis kaffe og kaffe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Flot opbakning til Walk-a-Fun-Thon

Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce