Annonce
Give Avis

BREAKING: GULD til Give - GTK slår favoritterne fra Gentofte med 4-2 i finalen efter at have været nede 0-2

GULDHOLDET der slog KB og Gentofte - her foreviget lige efter finalen: Marco Kirschner, Frederik Press, Florian Barth, Anders Grinderslegv, Lars Baes, Andreas Bjerrehus, Rasmus Michelsenog Niels Korsgaard. Privatfoto
Historisk, sensationelt, jordskælv gennem tennisverdenen og et mirakel: Give Tennis Klub er danske mestre for hold efter først at have elimineret KB i semifinalen og derefter Gentofte i finalen.
Annonce

GIVE: De kan godt begynde at sætte dej over til pandekager på Rådhuset i Vejle, for Give Tennisklub har netop leveret en af tennishistoriens største præstationer og sensationer.

Den lille landsbyklub har netop slået Gentofte med 4-2 i finalen om DM-guldet for hold i tennis elitedivisionen. Give var ellers nede med 0-2 efter de to første singler, hvor Press og Andreas Bjerrehus tabte.

Men så slog Grinderslev og Florian Barth tilbage og udlignede til 2-2 efter to uhyggeligt tætte kampe, der begge gik i tiebreak.

Herefter var det de to doublers tur, og også her måtte man ud i nervepirrende slag,troede man. Men efter to overlegne præstationer af GTK-gutterne havnede guldet på helt vanvittig vis i Give.

I 1. herredouble var det Gentoftes Christian Sigsgaard/August Holmgren, der tabte 6-2 og 6-4 til Frederik Press/Florian Barth, mens det i 2. herredouble var Gentoftes Philip Ørnø/Andreas Boers, der måtte strække våben over for Gives Marco Kirschner/Anders Grinderslev med 6-2 og 6-3.

Annonce

"Det er fuldstændig vanvittigt det her"!

- Det er fuldstændig vanvittigt. Det er det største, jeg har oplevet. Vi var bagud 2-0 i kampe, og det så ret sort ud på begge baner. Så tager vi lige pludselig fire kampe i streg. Florian overlever to matchbolde i sin single, ligesom vi gjorde i semifinalen. Det har bare været stolpe ind hele weekenden, siger Anders Grinderslev, der vandt alle sine kampe i weekenden.

- Der er god stemning på det her hold. Selvom det er med nogle tyskere, som vi måske ikke ser så tit, så er der god team spirit. Det kan man også se i doublerne. Folk er der virkelig og spiller for trøjen, fortæller han om årsagen til, at heldet var på Gives side denne weekend.

Denne her præstation svarer vel til EM-guldet i 1992 eller HB Køges DM i 2000 - men uanset hvilke superlativer man hæfter på denne her præstation, så skal man huske at rose både spillerne og ikke mindst de to mænd bag sensationen formand Jan Ek og sportschef/holdkaptajn Lars Baes.

Det er ren Jeppe i Baronens seng - og mon ikke Give nu for alvor kommer på landkortet - både i og udenfor sportens verden.

Vi følger op med kommentarer fra de glade guldvindere senere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Flot opbakning til Walk-a-Fun-Thon

Annonce