Annonce
Give Avis

Breaking: HK Give Fremad og Martin Schmidt afbryder samarbejdet med øjeblikkelig virkning.

Martin Schmidt er fortid i HK Give Fremad. Tirsdag aften stoppede klubben samarbejdet med 2. divisionsholdets træner. Ifølge en pressemeddelelse fra håndbolfdbestyrelsen efter gensidig forståelse parterne imellem. FOTO: Jim Hoff
Martin Schmidt er fortid som træner for HK Give Fremads 2. divisionsmandskab. Det fremgår af en pressemeddelelse, som redaktionen modtog tirsdag aften fra klubbens bestyrelsesformand.
Annonce

GIVE: I pressemeddelelsen lyder det:

- HK Give Fremad må med beklagelse meddele, at klubben i gensidig forståelse med 2. divisionsholdets træner Martin Schmidt har valgt at stoppe samarbejdet efter 1 ½ år.

Vi har samarbejdet med Martin de sidste 1 1/2 år og har været meget glade for at have Martin i klubben og håber, han forsætter på andre poster i klubben.

Grunden til at vi stopper samarbejdet skal findes i vores placering i tabellen og den deraf følgende risiko for, at vi kan rykke ud af 2 division.

- Som en ansvarlig bestyrelse må vi agere, når tingene ikke fungerer efter planen, udtaler formand Henrik Henriksen

Han kan også oplyse, at sportschef Kedde Jensen, der tidligere har været træner i klubben, overtager trænersædet pr. dags dato.

Martin Schmidt udtaler:

- Først og fremmest så ærgrer jeg mig rigtig meget over beslutningen. Jeg er helt sikker på, at nedrykning ikke var blevet et tema. Men jeg har efterhånden været i gamet noget tid, så man ved jo selvfølgelig, at det er en risiko. Og jeg kan jo ikke gøre andet end at acceptere beslutningen, siger Schmidt og fortsætter:

-Jeg håber på, at drengene vil rykke sammen i bussen og gøre arbejdet færdigt. Slutteligt vil jeg gerne sige tak for den store opbakning, vi altid har fået i hulen(Ikærhallen, red.)

2. divisionsholdet ligger på 8. pladsen i rækken med 11 points med en afstand på fire points til den 10. plads, der betyder nedrykningsspil. Der er også fire points til en direkte nedrykningsplads.

Der resterer seks kampe, hvor Give blandt andet skal møde de to hold, der pt. ligger til direkte nedrykning på 11. og 12.pladsen.

Give spiller den 18.2. en pokalkamp mod HC Midtjylland fra 1. division på hjemmebane, og den 23.2 gælder det den særdeles vigtige udekamp mod Skjern.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce