Annonce
Give Avis

Brugsen på vej med en stor udvidelse af slagter- og delikatesseafdelingen

Slagter- og delikatesseafdelingen i Brugsen står for en større ombygning og opgradering. Mere plads til de ansatte og mere plads til kunderne at boltre sig på. Foto: Jim Hoff
Det er en julegave af en betragtelig størrelse, som Brugsen pakker ud hen over julen. Der skal investeres 10 millioner kroner i blandt andet en udvidelse og opgradering af slagter- og delikatesseafdelingen.
Annonce

Give: Mange har nok fornemmet, at der de seneste uger er sket ting og sager i Brugsen – i hvert fald ude bagved i kulisserne.

Og den er god nok: Der er store ting på vej, idet den i forvejen ganske betragtelige slagter- og delikatesseafdeling står foran en potent udvidelse og opgradering.

De to afdelinger, der opererer et og samme sted og har 10 fuldtidsansatte, mangler simpelthen plads og har gjort det i et stykke tid.

- Udvidelsen har længe været på tegnebrættet, og nu er vi endelig blevet klar til at gå i gang. Vi har de sidste uger lavet det store forarbejde med at lave plads og rokere rundt på tingene ude på vores lagre, og i uge 1 i det nye år starter selve ombygningen, fortæller uddeler Claus Villumsen.

Uddeler Claus Villumsen viser her nogle af omrokeringer, der kommer til at ske på lageret, der må afgive noget plads til den nye slagter/delikatesseafdeling. Foto: Jim Hoff
Annonce

Sker ændringer i butikken i uge 52

Det betyder rent praktisk, at der allerede fra uge 52 vil ske nogle ændringer i butikken omkring slagter- og delikatesseafdelingen.

Der vil blive stillet tre mobile pavilloner op p-pladsen bag ved Brugsen, hvor delikatesseafdelingen vil få et fuldt møbleret køkken og en 100 % kørende arbejdsstation at arbejde i.

Slagterafdelingen bliver flyttet til et midlertidigt produktionsrum i et lagerrum, der bliver indrettet, så slagterne kan arbejde ufortrødent videre

- De her ændringer vil ingen konsekvenser få for vores kunder, idet udbuddet og kvaliteten af delikatesse- og slagtervarer vil forblive på samme niveau som nu, siger Claus Villumsen, der understreger, at de nye produktionesenheder selvfølgelig begge er godkendt af Fødevarestyrelsen.

Annonce

Virkelig en stor omgang

I ombygningsperioden vil man ikke længere kunne se slagterne og pigerne i delikatessen arbejde, idet der naturligvis bliver blændet af ind i det område, der skal bygges om.

De to store kølediske med slagter- og delikatesse varer vil blive trukket en meters penge frem i butikken, og her vil kunderne via høflig selvbetjening kunne få nøjagtigt de varer, som de kan nu.

- Vi håber, at kunderne vil bære over med os i ombygningeperioden. Der vil være lidt støj osv., mens byggeriet, der forventes at vare frem til lige før påske, står på. Det er en virkelig stor omgang, vi skal igennem, og som kommer til at lave en hel masse om på vores rumfordeling og lager-setup ude bagved. Men stor ros til personalet, der på bedste fleksible vis har taget det her i stiv arm og virkelig vist stor holdånd, lyder det anerkendende fra uddeleren.

Hen over november er der blevet etableret nye flaskeautomater i Brugsen - Danmarks hurtigste, simpelthen. Foto: Jim Hoff
Annonce

Projekt til 10 millioner

Alt i alt løber projektet op i 10 millioner kroner, og når det hele står klar efter ombygningen, vil man få en topmoderne slagter- og delikatesseafdeling med en fordobling af produktionspladsen og helt nye maskiner til slagterne.

- Det her er noget, som kunderne og de ansatte i de to afdelinger virkelig kan se frem til. Vi glæder os rigtig meget til at tage de nye faciliteter og det nye delikatesseområde i brug. Kunderne vil opleve, at de nærmest bliver ført ind i den nye afdeling, når de er kommet gennem frugt- og grøntsagsafdelingen. Her vil de blive mødt af splinternye betjeningsdiske og naturligvis et personale, der er i topform i de nye flotte omgivelser, lyder det fra Claus Villumsen med et skævt smil.

Betjeningsdisken i delikatessen vil i uge 52 blive rykket cirka en meter frem, og der vil blive blændet af til delikatesse- og slagterafdelingen, mens arbejdet med ombygningen står på. Foto: Jim Hoff
Her kommer slagterafdelingen til at arbejde midlertidigt, mens ombygningen står på.Foto: Jim Hoff
Det bliver her på p-pladsen, at delikatessen i tre pavilloner kommer til at arbejde frem til påske, til ombygningen er overstået. Foto: Jim Hoff
Der bygges fire nye toiletter til personalet i forbindelse med ombygningen. Foto: Jim Hoff
De første ændringer i lagerrummet er allerede blevet effektueret. Her en flyttet dør op til personalerummet på 1. salen. Foto: Jim Hoff
Det nye rum til emballage og flasker er allerede taget i brug hen over sommeren. Foto: Jim Hoff
Kunderne skal glæde sg til den nye delikatesse- og slagterafdeling, der vil komme til at fylde mere og give både kunder og ansatte mere plads at boltre sig på. Foto: Jim Hoff
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce