Annonce
Give Avis

Brugsen vil hjælpe butikkerne i Give i gang med genåbningen

Give Brugsforening
Mandag den 1. marts bliver en festdag for mange af landets detailbutikker, der igen må få lov til at åbne op efter godt to måneder med tvangsnedlukning og deraf følgende udfordringer af ikke mindst økonomisk karakter. Her træder Brugsen til i uge 12 og tilbyder butikkerne syv siders gratis annoncering.

GIVE: De lokale butikker her i Give har kæmpet en brav kamp med forskellige tiltag lige fra klik-og-hent til online udsalgsaftner på Facebook. Og der er virkelig grund til at lette på hatten over den kampvilje og gejst, som mange af byens butikker har lagt for dagen i en meget svær tid.

Man kan virkelig mærke, at Give er karakteriseret ved at have mange ’hjerteblodsbutikker’, der gør alt hvad de kan for at holde sammen på tingene og for at holde næsen oven vande.

Det er også sådan, at bestyrelsen og uddeler Claus Villumsen i Brugsen i Give ser på tingene, og det er ikke mindst ud fra en betragtning om, at lokalt sammenhold, samarbejde og loyalitet butikkerne imellem, at Brugsen i forbindelse med genåbningen af butikkerne står klar med en hjælpende hånd til de gode kolleger, der nu skal have sparket liv og gang i deres butikker igen.


Vi kan for at sige det rent ud ikke undvære hinanden, og når vi nu har været begunstiget af at kunne holde gang i vores omsætning, finder vi det også helt rimeligt, at vi hjælper vores kolleger i gang.

Claus Villumsen, uddeler Brugsen Give


- Vores butik har jo ikke på noget tidspunkt været ramt af nedlukninger. Naturligvis har vi været underlagt massevis af restriktioner, men vi har kunnet holde gang i butikken og driften. Og mens vi har haft nok at se til, har vi kunnet se vores gode kolleger i byen være lukket helt ned. Det har været et stort pres for mange butikker ikke mindst økonomisk, og selv om butikkerne nu igen må åbne, ved vi godt, at det ikke bare kun handler om at åbne dørene. Nu skal der gang i annonceringen i den lokale ugeavis igen, og det er her, at vi i Brugsen godt vil give en hjælpende hånd, siger Claus Villumsen.

Annonce

Brugsen sponsorerer gratis annoncer i uge 12

For efter en hård vinter med vigende omsætning kan det godt være en økonomisk hurdle at skulle ud og finde midler til den ugentlige annoncering. Derfor har bestyrelsen og uddeleren besluttet, at de godt vil spæde lidt til på den konto.

- Det betyder helt konkret, at vi i uge 12 helt gratis tilbyder vores gode kolleger i butikkerne i Give syv sider, som de kan annoncere på. Vi betaler de syv sider, og i samarbejde med butikkerne og Give Avis finder vi ud af, hvordan konceptet kommer i spil på avisens sider. For det betyder nemlig rigtig meget for Brugsen, at der også kommer godt gang i de andre butikker i byen, siger Villumsen og tilføjer:

- Vi kan for at sige det rent ud ikke undvære hinanden, og når vi nu har været begunstiget af at kunne holde gang i vores omsætning, finder vi det også helt rimeligt, at vi hjælper vores kolleger i gang, og da vi altid har haft ambitioner om at være en god lokal medspiller for bysamfundet på flere parametre, er det kun naturligt for os at bakke op om byens andre butikker i en svær tid.

Villumsen opfordrer i samme ånd borgerne i og omkring Give til at handle så meget lokalt som overhovedet muligt for at få godt gang i butikkerne igen her i det på alle måder spirende forår, og samtidig sender han også en venlig og anerkendende tanke til de erhverv, der desværre endnu ikke har fået grønt lys til at åbne op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce