Annonce
Give Avis

Butikkerne i Farre holder åben - også i coronatiden

Fary Lochan i Farre er ikke ramt af den landsdækkende nedlukning af detaihandlen, og derfor må butikken holde åbent og kører med de velkendte åbningstider. Foto: Jim Hoff
Både Fary Lochan og Aalbæk Specialiteter kan holde åben under de ellers ret strikse coronarestriktioner, som detailhandlen er ramt af i disse dage.
Annonce

FARRE: Det kan godt være, at Farre ikke er så stor, som Give, men til gengæld kan byens to butikker begge holde åben her under den seneste strenge lockdown af landet.

Både whiskydestilleriet Fary Lochan med tilhørende butiksudsalg og Aalbæk Specialiteter falder begge indenfor den række af butikker, der må holde åben, mens den klassiske detailhandel skal holde lukket.

Aalbæk Specialiteter er logisk nok at regne som en fødevarebutik og må på den konto holde åben ud fra de gældende regler om antal kunder i butikken osv. Derudover kører butikken med "klik-og-hent"konceptet.

Annonce

Fary Lochan kører med normale åbningstider

Tine Kjærby Toft-Laursen fra Fary Lochan kan fortælle, at hun i forbindelse med den seneste store nedlukning af detailhandlen i landet kontaktede corona-hotlinen for at få klar besked om, hvor Fary Lochan stod i det billede. Og hun blev glædeligt overrasket.

- Det viste sig, at vi er at betragte som en normal dagligvarebutik - og at vi derfor må holde åben, som vi plejer. Selvfølgelig skal vi overholde de gældende påbud og restriktioner, men det var da godt nok en glædelig overraskelse, at vi måtte køre videre, fortæller hun.

Åbningstilladelsen gælder kun selve butikken, idet der stadig er lukket ned for rundvisninger og smagninger.

- Men går man nu i en lidt trist og grå tid og savner lidt 'spirituel inspiration', skal man endelig bare kigge ud til os inden for de gængse åbningstider. Vi er 100 procent klar til at inspirere og hjælpe, siger Tine Kjærby Toft-Laursen med et stort smil.

Fary Lochan er for øvrigt klar med en ny virtuel whiskysmagning live på Facebook  den 5. marts, og denne gang er den eksklusive gæst den tidligere landsholdsspiller i fodbold, Ulrik Laursen, der blandt andet har spillet i den skotske storklub Celtic og den vej rundt har udviklet en stor lidenskab for skotsk whisky.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Corona: Testbil til Give i weekenden

Give Avis

Kloakrensning: Give i røg og damp

Annonce