Annonce
Give Avis

Butikkerne i Farre holder åben - også i coronatiden

Fary Lochan i Farre er ikke ramt af den landsdækkende nedlukning af detaihandlen, og derfor må butikken holde åbent og kører med de velkendte åbningstider. Foto: Jim Hoff
Både Fary Lochan og Aalbæk Specialiteter kan holde åben under de ellers ret strikse coronarestriktioner, som detailhandlen er ramt af i disse dage.

FARRE: Det kan godt være, at Farre ikke er så stor, som Give, men til gengæld kan byens to butikker begge holde åben her under den seneste strenge lockdown af landet.

Både whiskydestilleriet Fary Lochan med tilhørende butiksudsalg og Aalbæk Specialiteter falder begge indenfor den række af butikker, der må holde åben, mens den klassiske detailhandel skal holde lukket.

Aalbæk Specialiteter er logisk nok at regne som en fødevarebutik og må på den konto holde åben ud fra de gældende regler om antal kunder i butikken osv. Derudover kører butikken med "klik-og-hent"konceptet.

Annonce

Fary Lochan kører med normale åbningstider

Tine Kjærby Toft-Laursen fra Fary Lochan kan fortælle, at hun i forbindelse med den seneste store nedlukning af detailhandlen i landet kontaktede corona-hotlinen for at få klar besked om, hvor Fary Lochan stod i det billede. Og hun blev glædeligt overrasket.

- Det viste sig, at vi er at betragte som en normal dagligvarebutik - og at vi derfor må holde åben, som vi plejer. Selvfølgelig skal vi overholde de gældende påbud og restriktioner, men det var da godt nok en glædelig overraskelse, at vi måtte køre videre, fortæller hun.

Åbningstilladelsen gælder kun selve butikken, idet der stadig er lukket ned for rundvisninger og smagninger.

- Men går man nu i en lidt trist og grå tid og savner lidt 'spirituel inspiration', skal man endelig bare kigge ud til os inden for de gængse åbningstider. Vi er 100 procent klar til at inspirere og hjælpe, siger Tine Kjærby Toft-Laursen med et stort smil.

Fary Lochan er for øvrigt klar med en ny virtuel whiskysmagning live på Facebook  den 5. marts, og denne gang er den eksklusive gæst den tidligere landsholdsspiller i fodbold, Ulrik Laursen, der blandt andet har spillet i den skotske storklub Celtic og den vej rundt har udviklet en stor lidenskab for skotsk whisky.

Annonce
Annonce
Give Avis

Haveselskabet arrangerer tur til Tinnetgaard

Annonce
Annonce
Give Avis

Ung ridesportsudøver vinder fire guldmedaljer

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Fysisk stærke ålborgensere slog Give ud af pokalen

Give Avis

Mere kunst og kultur skal gøre børn og voksnes hverdag bedre

Give Avis

96 golfspillere dystede på banen i Give

Give Avis

Efterlysningen virkede: Mistænkt for røveriforsøg har meldt sig selv

Give Avis

Den digitale og analoge tidsalder i herligt samarbejde

Give Avis

Lokal ældregruppe på heldagstur til herregården, Ausumgaard

Give Avis

Velkommen til årets første offentlige skulpturvandring

Give Avis

Give åbner: FDF'erne klar til ny sæson men mangler ledere

Give Avis

Politiet søger hjælp: Leder efter formodet gerningsmand

Give Avis

Farvel til Gives karismatiske tennisskriger: Anders Grinderslev rykker til hovedstaden for at blive spiller og træner i KB

Give Avis

August måned skydes i gang i Give med stort udsalg i de lokale butikker

Give Avis

Give bliver tennismekka for en dag: Sport Live sender direkte fra “Gryden”

Give Avis

Slut med at vise coronapas i Givskud Zoo

Give Avis

33-årig Give Fremad klublegende bliver ny filialbestyrer i Vestjysk Bank

Annonce