Annonce
Give Avis

Chokerende oplevelse: Ung kvinde antastet på gå-tur

Det er her på Diagonalvejen i Give, hvor den unge kvinde blev antastet af en mand på sin motionstur. Den hvide cirkel viser, hvor manden antastede hende, mens den gule cirkel viser, hvor han vinkede til hende for så senere at køre ned ad Ringivevej ved den røde pil. Foto: Google
En ung kvinde fra Give havde mandag aften en meget ubehagelig oplevelse, hvor hun på en motionstur blev antastet af en mand, der insisterede, at han ‘gerne ville følges med hende rundt på gåturen’.

GIVE: Mandag aften var en 18-årig kvinde fra Give ude på sin sædvanlige gå-tur. Hun befinder sig på Diagonalvejen tæt ved Give Dækcenter og A. Boesenbæk, da en mand i en sølvgrå Peugeot passerer kvinden, drejer ind mod Ringivevej og vinker til hende.

- Min far kender mange fra Give, så jeg nåede ikke at se, hvem det var, men som den person jeg er, så vinkede jeg automatisk tilbage uden at tænke mere over det, fortæller kvinden.

Manden drejede som sagt ned mod Ringivevej, og herefter tænker kvinden ikke mere på det. Hun går videre, taler lidt i mobil, og når et godt stykke op da Diagonalvejen md Hyldevang på sin venstre side.

Annonce

-Jeg ser mig så instinktivt tilbage, og ser at der befinder sig en mand cirka små 400 meter bag mig. Han går bare og det skal han da have lov til, tænker jeg. Samtidig er der fire å cykel på cykelstien på den anden side af Diagonalveje, så jeg tænker ikke mere over det med manden bag mig, lige indtil det hele sker.

Tænkte om vi skulle følges?

Pludselig kan vinden høre, at der kommer en bagfra, som siger ‘hej’.

-Her får jeg et megachok, og selvfølgelig vender mig om og siger hej, da jeg troede, det var en der skulle forbi. Han går så op ved siden af mig og smiler og siger: "Det var ikke for, at du skulle blive bange". Så sagde jeg bare: "Nå, okay, hva så?" sådan i en hentydning til, hvad han ville, fordi han bare blev ved med at gå ved siden af mig.

Manden bliver stående ved siden af kvinden og svarer:

-Nå, jeg så bare, du vinkede sådan til mig, så jeg tænkte bare sådan lidt, om vi skulle følges.

Det var altså manden i den sølvgrå Peugeot, som altså havde stillet sin bil et eller andet sted og som derefter er fulgt efter kvinden over cirka en kilometer.

-Han må virkelig have skyndt sig, og jeg begynder at blive virkelig bange og utryg. Jeg tager min ene airpod ud af øret og siger: "Nej tak, det vil jeg ikke". Så går han nærmest sådan foran mig og siger: "Jamen jeg tænkte bare, vi kunne følges ad og gå og snakke sammen".

Annonce

Rystet og chokeret

Kvinden vender sig om og går den anden vej og gør det klart for manden, at det har hun slet ikke lyst til. Manden skynder sig at fortsætte lige ud af den rute, kvinden egentlig havde tænkt sig at gå, mens hun altså vender om og går den anden vej tilbage mod Hyldevang.

-Jeg vender mig om og ser, om han går efter mig, hvilket han heldigvis ikke gør. Men han går ret stærkt og det ser ud til, at han kiggede tilbage efter mig. Jeg så ham ikke mere derefter, men jeg var selvfølgelig i chok og begyndte at ryste. Derfor kan jeg ikke huske det hele, og der er lidt af det, der er lidt sløret for mig, fortæller den 18-årige kvinde.

Hun fortæller denne historie dels for at høre, om der er andre i området, der har oplevet noget lignende, og dels for at advare om denne mand, som kvinden beskriver således:

-Han kørte i en sølvgrå, lidt aflang Peugeot. Han havde helt kort karseklippet sort hår, helt sorte solbriller, lidt gammeldags solbriller. En ternet skjorte med røde tern. Lidt løse cowboybukser, som jeg husker det, hænderne i lommerne imens han snakker til mig og så smilede han lidt skummelt.

Optrinnet skete mandag d. 26/4 klokken ca. 19.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Give-Egnens Museum

Annonce