Annonce
Give Avis

CORONA: Gymnastikforeningen og bokseklubben lukker også ned

Gymnastikforeningen i Give aflyser al træning frem til og med den 12. november. Arkivfoto Jim Hoff
Efter hjemsendelsen af godt 100 elever og 15 lærere på Ikærskolen og Søndermarkskolen reagerer byens foreningsliv nu med nedlukninger.

GIVE: Gymastikforeningen lukker efter den coronabetingede hjemsendelse af lidt over 100 skolelever og 15 lærere ned for al aktivitet til og med den 12. november.

Akkurat som HK Give Fremad vurderer man i bestyrelsen hos Give GIF, at det handle om rettidig omhu og et godt og vigtigt signal at sende i forhold ti lat ville undgå yderligere smitterisiko.

- Vi skal gøre alt for at stoppe spredningen af coronavirus, og vi håber på alles opbakning. Aktiviteter der berøres er Kom&Træn, Gymnastik og Svømning, lyder det i en mail fra Kenneth Pedersen, der er intern formand i Give GF.

Også Give Atlet Klub er ude med aflysninger efter dagens hjemsendelse af de mange skolebørn. Her hedder det på klubbens Facebookside, at juniorboksningen er aflyst i aften 3/11 og på torsdag, den 5/11.

- Det er coronaudbrud på Firkløver-skolen som er årsagen. Vi er nødt til at passe på hinanden- og lige se tiden an. Vi tager bestik af situationen i den kommende weekend. Motionstræningen for voksne kører normalt videre, skriver formand Peter Vilstrup Tomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce