Annonce
Give Avis

Coronaen kunne ikke knække kampen mod cancer: Stafet For Livet gav næsten halv million i overskud

Formand Niels Pedersen og logistikansvarlig Søren Nielsen - Stafet For Livet Filskov/Billund - kan se tilbage på en flot indsamling, er resulterede i at foreningen kan sende 462.599 kroner til Kræftens Bekæmpelse. Privatfoto
Stafet For Livet Billund med endnu et flot resultat trods corona. Kræftens Bekæmpelse har netop godkendt regnskabet fra den lokale stafet i Billund Kommune, og med et overskud på kr. 462.599 kroner har stafetten endnu engang formået at præsentere et ualmindelig flot resultat.

BILLUND/FILSKOV: Coronaen kunne ikke spænde ben for endnu en vellykket omgang Stafet For Livet i Billund Kommune. For med et overskud på kr. 462.599 kroner har stafetten endnu engang formået at præsentere et ualmindelig flot resultat.

- Set i lyset af endnu et år, som var præget af corona og dermed forskellige restriktioner, så kan vi kun være meget taknemmelige for det opnåede resultat af denne stafetsæson nr. 8 af slagsen, udtaler formand Niels Pedersen.

Både han og teamet bag Stafet For Livet i Billund Kommune har svært ved at få hænderne ned efter det flotte resultat.

Annonce

150 deltagere fordelt på 12 hold

- Det er simpelthen en fantastisk opbakning, vi har mødt igen i år. Det er helt overvældende, og endnu engang har vi mærket den store opbakning fra de mange som er med når det gælder støtten til Kræftens Bekæmpelse, og jeg bliver så utrolig stolt af at mærke, at når det gælder Stafet for livet, så er der fortsat stor støtte fra alle sider, siger Niels Pedersen og fortsætter:

-  Igen i år har der været stor aktivitet, som dog har været meget præget af coronapandemien, der gjorde, at vi ikke kunne samles i flok og afholde en normal stafet i første weekend af september, som der er tradition for.

Stafetten blev afholdt en lørdag i september, og med baser i henholdsvis Billund og Grindsted, med diverse aktiviteter og blev, som det er sædvane, afsluttet med den traditionsrige lysceremoni.

- Det var dejligt at mærke at en coronavirus ikke kan stoppe den iver og gejst, som er så kendetegnende for deltagere på Stafet For Livet. Der var tilmeldt omkring 150 deltagere fordelt på 12 forskellige hold, og alle gjorde de en indsats i den gode sags tjeneste, lyder det anerkendende fra Niels Pedersen.

Annonce

Stor opbakning til møbelsalg

Som et ekstra kærkomment tiltag, så har Stafet For Livet i Billund også i 2021 været begunstiget af meget stor opbakning til foreningens møbelsalg af brugte kontormøbler, som bliver solgt til fordel for Stafet For Livet. Kunder kommer fortsat fra store dele af Jylland og Fyn, og køber møbler og donerer hele beløbet til Stafet for livet.

Det var dejligt at mærke at en coronavirus ikke kan stoppe den iver og gejst, som er så kendetegnende for deltagere på Stafet For Livet

Niels Pedersen, formand for Stafet For Livet Billund Kommune

Overskuddet fra stafetten går som vanligt til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende. De 10  procent af de indsamlede midler går direkte til Kræftens Bekæmpelse Lokalforening i Billund Kommune, som frit kan disponere over, hvordan de vil forvalte midlerne til glæde for lokale kræftpatienter og deres pårørende.

- Vi glæder os nu til, at vi forhåbentlig, om corona vil, at vi så kan fylde stadion i Filskov til en helt normal udgave af Stafet for livet, den 9. af slagsen i 2022, lyder det håbefuldt fra Niels Pedersen.

Annonce
Give Avis

Når musikken healer: Christine og Perry sender deres kærlighed til deres afdøde søn gennem musikken

Annonce
Give Avis

8000 kvadratmeter cannabisfabrik skulle have stået klar ved årsskiftet: Derfor er byggeriet forsinket

Annonce
Give Avis

Vi vil være med til at skabe folkefesten omkring Tour de France: Send os derfor dine forslag, idéer og arrangementer, så vil vi sammen gennemføre dem

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Den vigtigste brik i puslespillet er på plads: Erik Flak forlænger aftalen med to år

Give Avis

Overdrevne skriverier om uro i Haveselskabet

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Give Avis

Den sovende hjerne, flagermus og fremtidens natur: Give-Egnens Museum livestreamer naturvidenskab

Give Avis

Morell-scoop i bokseklubben: Professionel IBF-champ er udviklingstræner for GAKs talenter

Give Avis

Et elsket, gavmildt og kærligt menneske: Mindeord over Inger Eskelund Mølgaard

Give Avis

Flytter ind i Hjertehuset: Gitte starter efter et hårdt 2021 på en frisk i Give midtby med ny alternativ klinik

Give Avis

Tidligere byrådsmedlem langer ud efter Lone Myrhøj: Hun er ikke sin nye opgave voksen

Give Avis

Håndbolddrengene er tilbage: Brutalt vinterprogram indledt med storsejr over chanceløse Viby

Give Avis

Babyboom i Løveparken: 7 små nuttede pelskugler er kommet til i løveflokken

Give Avis

Efter brud med Danish Fight Night: Jeppe Morell er pt. in between fight jobs

Annonce