Annonce
Give Avis

Coronaen kunne ikke stoppe fastelavnsfesten

Fredag den 12. februar blev der afholdt fastelavn på Ikærskolen for børnene i indskolingen ( 0.-4. klasse). Det var naturligvis et hit, som dette foto af den ene af børnehaveklasserne tydeligt viser. Foto: Jim Hoff
Fastelavn er mit navn uanset hvad, og så kan coronaen altså godt pakke sammen. Indskolingseleverne på Ikærskolen slog katten af tønden så det klaskede. Selvfølgelig foregik det i klassernes små private bobler.

GIVE: Efter fem dages tiltrængt skolegang kunne børnene i indskolingen på Ikærskolen gå på vinterferie med en ekstra farverig oplevelse i skoletasken.

Traditionen tro blev der nemlig fejret fastelavn efter næsten alle kunstens regler. Men også kun næsten, for i kulissen står den allestedsnærværende corona og kaster sine begrænsninger ud over både høj og lav.

Fastelavn Ikær

Det betød, at eleverne i år måtte slå katten af tønden i hold i de daglige 'bobler', som de færdes i med deres voksne. Det betød, at Ikærhallen var delt op i seks forskellige zoner, mens gymnastiksalen også blev brugt til den festlige tøndeslagning.

Der var to klasser af sted ad gangen, for at børnegrupperne ikke skulle blive blandede, så der blev dasket til trætønderne lige fra klokken 8.00 til 11.30, inden de respektive kattekonger og dronninger var fundet.

Fastelavn Ikær

Avisen var på plads, da de to børnehaveklasser var på gulvet sammen med de to børnehaveklasseledere Else Pedersen og Helle Johnsen. Det var tydeligt, at børnene gennem hele januar måneds hjemsendelse havde opsparet en masse god energi, for der blev da i den grad dasket målrettet og stålsat til tønderne uanset om det var Thor, Spiderman eller en lille bly prinsesse i lyserød kjole, der svang battet.

Fastelavn Ikær

Vi bringer på Facebook 'Give Avis - nyheder med nærhed' en billedkavalkade over dagens flotte præstationer med battet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Give genåbnede med et brag

Annonce