Annonce
Give Avis

Coronaen spøgte i kulissen på fodboldskolen i Give

Give Fremad har i uge 27 afholdt den obligatoriske fodboldskole i DBU-regi. Det er 26. gang, at klubben er vært for eventen, der i år var ramt af skyggerne fra coronapandemien.
Annonce

GIVE: 120 børn fordelt på 10 hold på fire fodboldbaner med fodbold på menuen fra klokken 9.00 til 15.00 i fem dage.

Det var setuppet for Give Fremads 26. fodboldskole, der blev afholdt på det smukke stadion i udkanten af skoven i Give med Thue Hansen og Kenneth Tofte Jensen som bomstærk og rutineret skolelederduo.

De 120 spillere kom i aldersgrupperne U6 til og med U13, og de var mere end lykkelige over, at deres elskede fodboldskole ikke var blevet aflyst pga. den allestedsnærværende coronakrise.

Fodboldskoleleder Thue Hansen var i ilden som trænervikar onsdag, da en af trænerne var på skadestuen med en brækket arm. Og vikaren løste opgaven flot. Foto: Jim Hoff

Men helt ude af coronaens skygger var eventen ifølge Kenneth Tofte Jensen dog ikke.

- For det første har vi pga. coronaen ingen madordning i år, så børnene må selv tage mad og drikke med hjemmefra. For det andet skal vi bruge en del tid på at vaske bolde, kegler og andre redskaber og sidst men ikke mindst kan vi ikke afholde vores traditionelle vandkamp fredag, ligesom vi heller ikke må gå i svømmebadet den sidste dag, hvilket vi ellers plejer at gøre til stor glæde for børnene, fortæller Kenneth Tofte Jensen.


Faktisk havde vi 10 på venteliste, så dejligt at konstatere, at vores fodboldskole her i Give er populær,

Kenneth Tofte Jensen, fodboldskoleleder


Hvis det er for svært et ramme en fodbold størrelse 4, så må man jo finde andre midler - og større bolde. Og det er sjovt at fumle rundt med en kæmpebold, som vi ser. Foto: Jim Hoff

På den positive side kan han glæde sig over, at klubben igen-igen kan melde totalt udsolgt med 120 tilmeldte fodboldbørn.

- Faktisk havde vi 10 på venteliste, så dejligt at konstatere, at vores fodboldskole her i Give er populær, siger Kenneth Tofte Jensen.

Han kan melde tilbage om en god flok unger, der har opført sig eksemplarisk og i det hele taget om en rigtig god stemning på fodboldskolen, også selv om man har haft et par dage med en del regn.

- Det er værst for de allermindste i U6-gruppen. De kommer hurtigt til at fryse, men de andre de løber og spiller sig bare til varmen, så alt i alt har vi tacklet regnbygerne fint, konstaterer Jensen.

Ud over at spille en masse fodbold blev de unge mennesker også udsat for en hel masse løbe- og koordinationsøvelser. Her et spring klaret til et rent 12-tal. Foto Jim Hoff

Den anden skoleleder, Thue Hansen, havde den dag avisen var på besøg mere travlt, end han og havde regnet med. En af trænerne, lokale Rasmus Clausen, var røget på skadestuen med det, der kunne ligne en brækket arm, så her måtte Hansen træde til som trænervikar.

Det job løste den rutinerede fodboldmand til UG. Ikke mindst da han serverede den berømte "Give-øvelse" for børnene, kom han i kridthuset - og fotografen kunne få nogle gode skud af saksespark og flyvende hovedstød - det var akrobatik i verdensklasse.

Træner Jeppe Jørgensen viser her, hvordan man kommer forholdsvis elegant gennem en koordinationsbane. Spillerne måber tydeligvis over Jørgensens fjerlette elegance. Foto: Jim Hoff

Ud over lokale børn fra Give og omegn havde fodboldskolen i Give også en del spillere fra Brande og Uhre. Trænerstaben bestod af en del gengangere fra de forrige år tilsat nye lokale aspiranter, som fik mulighed for at prøve sig af som trænere, pædagoger og forbilleder en hel uge.

Og det er ikke den værste beskæftigelse i sådan en sommerferie, skal vi hilse at sige.

Klik på det sidste billede, og du kommer ind i billedgalleriet med en stribe fotos fra fodboldskolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce