Annonce
Give Avis

Coronatilpasset Black Friday i Give

Kenneth Eriksen (til højre) er Gives officielle champion i hotdogspisning. Næsten 8 hotdogs satte han tillivs på 10 minutter til Black Friday i 2019. Bliver rekorden slået i år? Og forsvarer Kenneth mon titlen? Foto: Jim Hoff
Ikke meget er helt som det plejer at være i disse Covid-19 tider. Også den store handels- og hyggeaften, Black Friday, bliver ramt, men Give Handel & Erhverv står dog alligevel klar med både gode tilbud og den populære gaveregn, så der igen i år kan gøres en rigtig god handel i Jyllands måske hyggeligste handelsby.
Annonce

GIVE: Dette års udgave af Black Friday i regi af Give Handel & Erhverv vil for det første blive lanceret over to dage, fredag den 27. november og lørdag den 28. november.

For det andet vil man pga. af den hærgende coronavirus, og de deraf følgende restriktioner, fra handelsstandsforeningens side ikke kunne forsvare at opstille aktiviteter og sjove tiltag, der kalder på større opbud og forsamlinger.

Men byens og omegnens borgere skal naturligvis ikke snydes for et par gode handelsdage i Jyllands måske hyggeligste handelsby, hvor bydelen Hjortsvangen naturligvis også deltager med sine butikker.

Festen starter fredag aften klokken 19.00 medet nyt tiltag, idet Torvets smukke juletræ tændes som symbol på, at julehandlen nu for alvor går i gang - og at vi er hastigt på vej ind i julemåneden.

Annonce

Fredagsåbent fra 19.00 til 23.00

Black Fridayudvalgets to medlemmer, Claus Villumsen og Henrik Henriksen, vil gerne gøre opmærksom på, at der ikke bliver dans om juletræet jævnfør coronarestriktionerne. De obligatoriske julegodteposer bliver der heller ikke noget af i denne omgang.

Da vi nærmer os julemåneden denne aften, vil der hen aftenen være julemusik i gaderne Østergade, Vestergade og på Torvet - og på sidstnævnte lokation vil man også kunne muntre sig med en hotdog eller to hos en på dagen opstillet pølsevogn.

Sidste års kæmpesucces med Give-mesterskaberne i hotdog-spisning gentages

Butikkerne vil holde åbent i tidsrummet 19.00 til 23.00, hvor butikkerne naturligvis vil bugne af knivskarpe Black Friday-tilbud. Her kan man med stor fornøjelse læse dette medies store Black Friday-avis i uge 48, hvor man kan se, hvilke tilbud, der er på menuen.

Annonce

Gavekort til folket for 25.000 kroner

Men hvad så med de populære gavekort, der ved hver Black Friday er et tilløbsstykke, spørger du så. Lige netop dette tiltag bliver, igen pga. forsamlingsrestriktionerne, anderledes, men ikke mindre interessant i år.

I uge 46 og 47 kan man nemlig vinde gavekort til en samlet sum af 25.000 kroner i de mange gode butikker i byen. Gavekuponerne finder man i Give Avis, klipper dem ud, skriver dem under og afleverer dem i en af byens butikker.

Vinderne får nærmere besked og info om afhentning torsdag den 26. november, og gavekortene skal bruges fredag den 27. og lørdag den 28. november. Gavekortene kan kun bruges i de butikker, der er medlemmer af Give Handel & Erhverv.

- Vi vil gøre alt for at passe på vores kunder og vores personale ude i butikkerne i forhold til coronaen. Derfor vil der være vagter i hver butik fredag aften fra 19.00 til 23.00. De vil hjælpe med at holde styr på, at kunderne får sprittet hænder, holder afstand og sørge for, at der ikke er for mange kunder i butikken, oplyser Villumsen og Henriksen.

De kan også fortælle, at hvis Black Friday skulle blive aflyst, så er man klar med en fuldgod plan B, som kommer både butikkerne og de handlende til gode.

Du kan her i avisen over de næste uger læse mere om denne nye coronatilpassede udgave af Black Friday i Give.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce