Annonce
Give Avis

Coronavirus: Lindberg Dining hårdt ramt - men kæmper videre

Lasse Lindberg lukker ned for selskaber og restaurant i 14 dage på Diagonalkroen, men man kan hver dag i perioden købe dagens ret som take-away. Foto: Jim Hoff
Torsdag morgen og formiddag kimede telefonerne i ét væk på Diagonalkroen hos Lasse Lindberg fra Lindberg Dining. Det var dårlige nyheder over én kam, da den ene aflysning af fester og arrangementer afløste den anden, og det går hårdt ud over kroens omsætning.
Annonce

GIVE: Et sted mellem 20 og 25 selskaber, arrangementer og bordbestillinger røg torsdag morgen nådesløst ud af ordrebogen hos Lindberg Dining på Diagonalkroen i Give som en konsekvens af de dekreter og påbud, der onsdag blev indført for at stoppe spredningen af coronavirus.

- Det var nærmest chokerende og et tæppebombardement af aflysninger, vi her blev ramt af. Jeg har da aldrig nogensinde været ude for noget lignende. Det har godt nok ikke været sjovt, lyder det fra en lettere rystet Lasse Lindberg, der står for Lindberg Dining.

Konsekvensen af de mange aflysninger og coronavirusdekretet generelt bliver, at kroen lukker ned for restaurant og selskaber i 14 dage, og det kommer til at have seriøse konsekvenser på bundlinjen.

- Det er klart, at det her kommer til at koste os mange penge. Vi mister en masse omsætning, og det betyder så også, at vi må sende flere af vores folk, heriblandt nogle kokke, hjem på ferie, da der ikke er nok arbejde til at beskæftige hele flokken den næste tid, forklarer Lasse Nielsen.

Annonce

Flot respons på take-away

Helt ude af billedet er Lindberg Dining dog ikke, for man vil køre videre med et mad-ud-af-huset koncept, hvor borgerne fra dag til dag kan orientere sig på Lindberg Dinings Facebookside og hjemmeside om dagens menu, der ifølge Lasse Lindberg kan købes til en rigtig skarp pris.

- Man kan bestille fra dag til dag. Ring blot ned på kroen, så klarer vi resten. Og jeg håber rigtig meget på stor opbakning til det her koncept de næste 14 dages tid. Det er vigtigt for os, at vi kan holde lidt gang i hjulene. Nu er vi lige kommet så godt i gang med restauranten, selskaberne, events og fester, så det her er godt nok noget af et setback, konstaterer Lasse Lindberg.

Sidste nyt: Opbakningen til kroens take-away menuer har været rigtig fin. Torsdag røg der 100 menuer ud over disken og fredag var det tal fordoblet til hele 200.

- Det er bare så dejligt, at folk bakker så flot op om os på trods af de vanskelige vilkår, vi har lige nu. Det er vi vildt glade for, og det giver da også anledning til både håbe og en vis optimisme, siger Lasse Lindberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Sommerskole i tennis

Give Avis

Genforeningsfest i Riis Bakker

Annonce