Annonce
Give Avis

Dag og nat i Bredballe: Give smed 3-0 føring i topkamp

Niels Bjerremand scorede to mål mod Bredballe, mens Mads Birk nettede en gang i 3-3 topkampen. Foto: Jim Hoff
Topkampen mellem rækkens nr. 1 og 2. på Sunset Park i Bredballe endte med en bemærkelsesværdig pointsdeling efter at duksene fra Give havde ført med hvad der lignede kampafgørende 3-0 ved pausen
Annonce

BREDBALLE: Der var kridtet op til vaskeægte topkamp søndag formiddag på Sunset Park i Bredballe, da rækkens nr. 1 fra Give var sprunget i kampuniformerne for at byde de blå fra Bredballe op til dans.

Hjemmeholdet lå på 2. pladsen i rækken og kunne med en sejr vippe Give af pinden, omvendt kunne gæsterne med en sejr lægge god afstand til forfølgerne fra Vejle Øst.

Men ingen af holdene havde åbenbart opdaget, at det her sagtens kunne gå hen og blive en nøglekamp i striden om at positionere sig i toppen af rækken. For hvert hold havde katastrofale udfald - fordelt nydeligt på hver en halvleg.

Give førte nemlig 3-0 efter 45 minutter i ren opvisningsstil og lignede en bomsikker vinder af topbraget. Men lige så godt de grønne performede i 1. halvleg, lige så jammerligt var det altså i 2. halvleg, hvor Bredballe fandt gejst, mandsmod og spillemæssige virkemidler frem til at kunne levere et opsigtsvækkende comeback.

Det kulminerede i det 88. minut, da Mads Vedel Lauridsen knaldede kuglen i mål til 3-3 og dermed braget stadion i ekstase - i hver fald på blå side, mens man i Givelejren forståeligt nok var ved at flå håret af hovedet i bar fortvivlelse.

Annonce

Manglede lederskab og rutine mod primitive Bredballe-tiltag

- Det var en præstation som dag og nat. I første halvleg kører vi mildets talt Bredballe sidelæns ud af banen og fører fuldt fortjent med 3-0. Omvendt underpræsterer hele holdet voldsomt i 2. halvleg. Efter 50 sekunder laver vi et unødvendigt straffespark og åbner dermed døren på vid gab for Bredballe. Resten af halvlege får vi ikke sat noget som helst sammen, vi laver massevis af tekniske fejl og har boldtab på boldtab, fortæller Givetræner Brian Sølund og fortsætter:

- Bredballe spillede primitivt med lange bolde op i vores straffesparksfelt, og det gav dem nogle muligheder og løse bolde og riposter - og det var altså nok til at score 3 mål. Her agerer vi simpelthen for urutineret og mangler noget lederskab, der kan give os ro på på banen. Derfor ryger vi ind i et kollektivt kollaps - og på den konto er de to mistede points klart selvforskyldte, lyder vurderingen fra Sølund.

- Det er som om, at vi mangler evnen til at spille kampene fuldt koncentreret gennem 90 minutter, så her er der noget, der skal arbejdes med, konstaterer en ærgerlig Brian Sølund, der udnævner den dobbelte målscorer Niels Bjerremand til sit holds bedste..

Give bevarer 1. pladsen i rækken med 11 points,mens Bredballe kom på 10 points.

Tirsdag aften spiller Fredericia KFUM mod bundholdet Vinding, og fredericianerne kan med sejr også komme op på 11 points.

Gives næste kamp er på lørdag på udebane mod Erritsø, og kampen spilles klokken 15.00.

Annonce

Fakta

Serie 2 pulje 20

Bredballe - Give Fremad 3-3 (0-3)

0-1 20. minut Mads Birk

0-2 33. minut Niels Bjerremand

0-3 44. minut Niels Bjerremand

1-3 46. minut Thomas Sørensen (straffe)

2-3 72. minut Magnus Svendsen

3-3 88. minut Mads Vedel Lauridsen

Gives bedste: Niels Bjerremand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Flot opbakning til Walk-a-Fun-Thon

Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce