Annonce
Give Avis

Dan Cake er blevet hovedsponsor for fodboldstævne

Der er altid fuld fart på deltagerne i det store indendørsfodboldstævne, Give Fremad arrangerer hvert år i januar. Når den afvikles til januar hedder den Dan Cake Cup. Arkivfoto: Jom Hoff
Når Give Fremad i dagene 10. - 12. januar afvikler sit store indefodboldstævne bliver det med et nyt navn. Dan Cake erstatter Nordea som hovedsponsor og derfor hedder det nu Dan Cake Cup.
Annonce

Give: Vil man med til Dan Cup Cake skal man tilmelde sig senest på tirsdag 17. december.

Altså ikke, hvis man blot vil se på. Så skal man blot møde op på en af spilledagene. Men vil man med ind på den anden side af banden og selv spille med, så udløber tilmeldingsfristen på tirsdag.

- Der er stadig plads i alle rækker, men erfaringsmæssig ved vi, der kommer mange tilmeldinger her til sidst. Så det gælder bare om at melde sig til, siger Johnny Andersen fra Give Fremad.

Der afvikles kampe i alle rækker fra U 8 til U 16 drenge og fra U 8 piger til en kombineret U 15 - U 16 for piger.

De lidt yngre vil dog ikke gå forgæves. Der er også en række for U 6 og U 7, og her det muligt at mixe med både drenge og piger.

I alle rækker vil der blive kæmpet for at være de bedste. De kæmper for at vinde. Men det kan alle ikke. Til gengæld har turneringens mange sponsorerne sørget for en stor pose spurtpræmier til alle. Desuden er der fodboldstatuetter til alle til og med U 10.

Desuden er der lige en gratis billet til en af Vejle Boldklubs hjemmekampe i "Nordic Bet" ligaen. En sådan billet får alle deltagere i Dan Cake Cup.

Og hvorfor hedder den så Dan Cake Cup og ikke Nordea Cup, som har været navnet i mange år?

- Nordea ønskede ikke længere hovedsponsoratet. Heldigvis fik vi lavet en rigtig god aftale med Dan Cake, der foreløbig har tegnet sig for to år, siger Johnny Andersen.

Men både han og Give Fremad håber, at det bliver muligt at indgå en længerevarende aftale med Dan Cake.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce