Annonce
Give Avis

Danbolig på banen som sponsor for det nye idrætscenter

Lars Secher fra danbolig lancerede fredag et flot tiltag fra den lokale ejendomsmæglerbutik: Ved hvert salg i 2021 samt december 2020, donerer danbolig 1000 kroner til det nye idrætscenter i Give. Foto: Jim Hoff
For hvert hussalg de næste 13 måneder donerer danbolig 1000 kroner til opførelsen af det nye samlede idrætscenter ved Søndermarkshallen.
Annonce

GIVE: Som man kunne læse her i avisen tidligere på ugen, søger GISK sponsorer og velgører, der vil være med til at skaffe i omegnen af 10 millioner kroner, så det nye samlede idrætscenter ved Søndermarkshallen kan opnå den kvalitet og indeholde de elementer, der gør centret både moderne og attraktivt for nuværende og nye brugere.

På den konto er det nu, at danbolig Give melder sig på banen med det salig Lars Larsen ville kalde "et rigtig godt tilbud".

Det er dog en anden Lars, nemlig Lars Secher, indehaver af danbolig i Give, der samen med sin medindehaver Susanne Sandholm er på banen med en flot lokal funderet håndsrækning til GISK og det nye idrætscenter.

- Vi donerer 1000 kroner pr. salg fra og med 1. december og hele 2021 til det nye idrætscenter.  For os er det vigtigt at bakke op om gode lokale tiltag, og i vores optik er der slet ingen tvivl om, at et nyt stort moderne idrætscenter vil gøre Give mere attraktiv som by både for de nuværende borgere samt for potentielle tilflyttere, siger Lars Secher.

Annonce

Kan trække flere tilflyttere til byen

Han håber, at mange, private som erhverv, vil bakke op omkring jagten på de 10 millioner kroner, som GISK nu er gået i gang med at rejse til ikke mindst etape 2 af halbyggeriet.

- Det er vigtigt for byen med et rigtig godt idrætscenter, og det er vigtigt, at vi får rejst penge nok til, at vi kan bygge et stærkt center og tilbyde borgerne noget, de andre ikke har, pointerer Lars Secher.

Det her handler også om byudvikling, og netop her kan Lars Secher fortælle, at 56 procent af de huse, danbolig har solgt i år i Give er tilflyttere, altså folk der kommer uden for det område, vi kalder gl. Give kommune.

- Det er primært børnefamilier, der flytter til byen, og den tendens vil bestemt ikke blive mindre, når vi forhåbentlig i 2022 kan åbne det nye idrætscenter, lyder pointen fra Lars Secher.

Bag formuleringen "lokalt funderet håndsrækning" tidligere i teksten, ligger den kendsgerning, at det er de to indehavere, altså Susanne Sandholm og Lars Secher selv, der står for sponsoratet og ikke danboligkæden som så.

- Hvis salget i 2021 går som i 2020, så vil vi nå op omkring 100.000 kroner til projektet,så lad os håbe på et godt boligmarked i 2021, siger Lars Secher.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Kloakrensning: Give i røg og damp

Annonce