Annonce
Give Avis

Danmarksmestre i godt arbejdsmiljø: Trekantens El vinder fornem hædersbevisning

Trekantens El har vundet prisen for  Årets arbejdsmiljø 2021 ved Anmeld Håndværker awardshowet i Cirkusbygningen i København- Her de to indehavere Jesper Pode Warming og Sten Boll Madsen med fruer på den røde løber. Privatfoto
Trekantens El Teknik fra Andkærvej i Vejle var i år nomineret i to kategorier under konceptet Anmeld Håndværker. Det blev til en fornem førsteplads i kategorien Årets Arbejdsmiljø og en fjerdeplads som Årets Håndværker.

VEJLE: Trekantens El vandt sidst år titlen som Årets Håndværker under konceptet Anmeld Håndværker, og i år blev det til en ny hædersbevisning til det Vejlebaserede firma, der vandt i kategorien Årets Arbejdsmiljø.

Finalisterne i de forskellige kategorier var tirsdag aften samlet i Cirkusbygningen i København, og i Vejle var der linet op til festivitas på Andkærvej, hvor medarbejderne med familier hyggede sig med god mad og hoppeborg til børnene.

Her kunne man følge med i løjerne i Cirkusbygningen, og festen i Vejle blev ikke ringere, da det en realitet, at prisen Årets Arbejdsmiljø kom i hus.

Annonce

Kæmpearbejde at holde styr på arbejdsmiljøet

Jesper Pode Warming, der er indehaver af virksomheden sammen med Stig Boll Madsen er både glad og stolt over anerkendelsen i en kategori, han mener godt kan være lidt undervurderet.

- Det er faktisk et kæmpearbejde at holde styr på arbejdsmiljøet, og det er vigtigt, så medarbejderne føler, at de er på en god arbejdsplads. Det handler om sikkerhed på arbejdspladsen, om at bruge det rigtige værktøj og eksempelvis om at bruge de rigtige stiger og platforme så godt håndværk og personlig sikkerhed kommer til at gå hånd i hånd, forklarer Jesper Pode Warming.

Prisen blev fejret på firmaadressen på  Andkærvej med god mad og hygge med medarbejderne og deres familier. Privatfoto

Men det handler også om det gode arbejdsmiljø på kontorerne - og med arbejdsmiljø tænkes der både på det fysiske og det psykiske miljø.

Om Anmeld Håndværker-prisen

Hvert år kæmper mere end 4.500 håndværkere om en af de eftertragtede finalepladser. Vinderne af priserne offentligøres i Cirkusbygningen til et stort anlagt awardshow.

Vinderne vælges af en professionel uvildig fagjury, der har frie hænder til at finde de rigtige vindere. Juryen sikrer, at vinderne ikke kan betale sig til at vinde, eller at det blot er den med de fleste anmeldelser, der vinder.

- Der skal lyde en stor ros til vores medarbejdere, fordi de tager de her ting seriøst og bakker op om at håndhæve et godt arbejdsmiljø. Det er vigtigt, at vi passer på vores folk, og at de passer på hinanden. Det giver færre sygemeldinger, konstaterer Jesper Pode Warming.

Annonce

App holder styr på tingene

Firmaet har nedsat et arbejdsmiljøudvalg, der udstikker retningslinjer for arbejdsmiljøet, og det er så de enkelte overmontørers ansvar at at retningslinjerne overholdes i det daglige. Jesper Pode Warming fortæller, at firmaet til lejligheden har udstyret medarbejderne med en app, som er en digital håndsrækning.

-Via app’en kan vores folk indberette, hvis de møder frem til en rodet eller på andre parametre uhensigtsmæssig arbejdsplads. Man tager et foto, sender det afsted, og så går vi i dialog med de involverede parter og får tingene løst.

Trekantens El har nu to fine priser fra Anmeld Håndværker. I 2o2o vandt man Årets Håndværker og i 2021 var det så Årets arbejdsmiljø. Privatfoto

Firmaet kan med denne hædersbevisning synliggøre for omverdenen, at arbejdsmiljø lægger folkene i og omkring virksomheden på sinde.

- Det er en flot anerkendelse for det arbejde vi alle går og laver i det daglige med de her ting. Vi er vildt stolte over anerkendelsen, som også viser, at vi gør meget for vores medarbejdere, og at vi er vores sociale ansvar bevidst. At vi har og at vi overholder disse værdier er vigtigt, understreger den stolte virksomhedsindehaver.

Ud over den spontane fejring i firmaet med 117 mand inklusive familier osv. fejres den flotte pris også ved dette års julefrokost, hvor alle medarbejderne til julefrokosten inviteres i sommerhus som et ekstra påskønnelse og skulderklap.

Annonce
Annonce
Give Avis

Julie Stenmann Christensen suveræn dansk mester

Annonce
Annonce
Give Avis

Give Håndboldklub er endelig fuld af numre igen

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Her skal maden kunne mere end at fylde maven: Sådan anmelder Marius, Ellie og de andre børnehavebørn tre forskellige slags sild

Give Avis

Hvad gør man når man er rygopereret og helt ny i byen? Man går da til fodbold - bogstaveligt talt

Give Avis

Formand om sæsonens første hjemmekamp: Vi glæder os helt vildt og laver et brag af en håndboldfest med gratis adgang

Give Avis

88 dystede i Give Golfklubs Danbolig parturnering

Give Avis

For Eva og Tommy handler kroket om livskvalitet - som så lige er blevet toppet med DM guld

Give Avis

Nye arbejdsgange angående foromtaler i Give Avis

Give Avis

Nej til seks millioner til GISK: Stofa vil kun købe Gives fællesantenneanlæg på egne præmisser

Give Avis

Genåbning på Kastaniehaven: Efter halvandet år som leder fik Carina Skærlund sin første festdag

Give Avis

Skæve åbningstider hjælper Jette med at holde balance mellem familieliv og det gode butiksliv

Give Avis

Give hentede uafgjort mod tophold efter en afvekslende og flot kamp med skiftende føringer til de to hold

Give Avis

Se videoen: Stolt og bevæget dobbelt ol-guldvinder modtog folkets hyldest i den sprøde efterårsregn

Give Avis

Give-familien vandt igen titlen som Årets Købmand: Nu hedder halvdelen af prismodtagerne Eskildsen til efternavn

Give Avis

Se billederne: Seje børn trodsede regnen og gav Give endnu en flot cykelfest

Give Avis

Ungt lokalt cykeltalent i kæmpedilemma: I svær klemme mellem sin sport og uddannelse

Give Avis

Give sender Dannebrog til tops med fejring af dobbelt guldvinder!

Give Avis

Ny start efter corona: Café Tæt ændrer koncept

Give Avis

Først var det huse, nu er det brugte biler, der er en mangelvare

Give Avis

Ny præstebolig og ny præst på listen: Meningsløst at hælde flere penge i skimmelsvamperamt præstebolig

Give Avis

Give misser nyvunden momentum i vital bundkamp og taber 4-2 i Bramming

Give Avis

Efter de store cykelklassikere: Nu er det børnenes tour - og det sker i Give midtby

Give Avis

Lokale øko-grise får besøg af prægtige mænd i prægtige gamle maskiner fra oldefars tid

Annonce