Annonce
Give Avis

Dansk Tivoli-legende gæster Diagonalkroen

Den landskendte tivoli-legende Leif Dahlgård gæster Diagonalkroen den 31. januar. Arkivfoto
Den landskendte tivoli-legende Leif Dahlgård gæster Diagonalkroen den 31. januar
Annonce

GIVE: Bookingafdelingen på Diagonalkroen i Give bliver ved med at smide spændende navne på bordet i forhold til deres events og arrangementer.

Spørger man kromand Henrik Henriksen og Lasse Lindberg fra Lindberg Dining, vil de uden tvivl godt stå på mål for sætningen om, at “de bliver ved med at overgå sig selv”.

Det er da også lidt af en perle, de har fundet frem denne gang, idet det er lykkedes at lande en aftale med den levende legende og tivolimand, Leif Dahlgård, der gæster kroen den 31 januar!

Den kendte tivolimand Leif Dahlgård, der ud over at være landskendt på grund af sit omrejsende tivoli også er blevet kendt via TV-serien “Dahlgårds Tivoli”, der lagde storhittede blandt seerne i 2017

Leif Dahlgård vil holde foredrag om et langt og spændende liv i og omkring det landskendte Dahlgårds Tivoli - og det mon ikke vi skal forvente, at det langt fra bliver kedeligt?

Og så lige en kæk slutreplik fra arrangørerne:

- Diagonalkroen undskylder på forhånd overfor byens butikker for at ødelægge julegavesalget, da det må forventes at alle benytter dette arrangement som en julegaveide, der vil blive husket og elsket, lyder det fra den nye dynamiske duo på Diagonalkroen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce