Annonce
Give Avis

Dansk-tysk håndboldbrag i Søndermarkshallen

HK Give Fremads spillere skal helt op at flyve, som Mads Overgaard her, hvis de vil vinde "landskampen" mod Flensburg Handewitt mandag den 2. september i Søndermarksghallen. Foto: Jim Hoff
HK Give Fremad tørner ud mod Flensburg Handewitts 2. hold i en træningskamp mandag den 2. september i Søndermarkshallen - og lad os bare indrømme, at det da smager lidt af landskamp!
Annonce

GIVE: Mandag d. 2/9 kl. 19.30 er der intet mindre end en slags håndbold-landskamp i Søndermarkshallen i Give. Måske en lilel journalistisk stramning, men sikkert og vidst er det i hvert fald, at Flensburg Handewitt kommer til byens med deres 2. hold for at dyste mod det lokale 2. divisionsmandskab fra Give.

Dermed får man som håndboldfan mulighed for at se nogle af fremtidens stjerner, både på tysk og dansk side, og når man nu er i hallen alligevel, kan man jo lige så godt være med til at skabe en vaskeægte "landskampstemning" og støtte de danske drenge, som for en gangs skyld ikke optræder i rødt og hvidt men i blåt.

Kampen bliver også en fin mulighed for at stifte bekendtskab med den brede vifte af nye, unge spillere, der har indtaget divisionstruppen i Give - og dermed også få et smugkig på det nye mandskab, som cheftræner Martin Schmidt og assistenttræner Kim Nissen er ved at strikke sammen.

Ifølge bulletiner fra Give-lejren ser det både lovende og spændende ud, efter at holdet mod modstandere fra 1. division i træningskampene har vist momentvis gode takter.

Det der ifølge Martin Schmidt mangler at komme på plads er hårdheden/skarpheden i duelspillet, timingen og effektiviteten i forhold til at omsætte de pænt mange chancer, som holdet tilspiller sig.

Dyder der i høj grad kendetegner i hvert fald Flensburg Handewitts mandskab i den tyske Bundesliga!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Flot opbakning til Walk-a-Fun-Thon

Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce