Annonce
Give Avis

Debatmøde: Skal der fortsat være butikker i Give?

Skal der fortsat være butikker i Give? Eller er det det her syn, vi mere og mere kan risikere at møde i fremtiden? DET er temaet for debatmødet den 28.11 i Huset i Give. Foto: Vejle Kommune
Vejle Kommune inviterer til kaffe, kage og kommuneplan torsdag 28. november i Huset i Give, hvor udviklingen af Give-området er på dagsordenen.
Annonce

GIVE: Synes du, at der fortsat skal være butikker i Give?

En levende by afhænger af, at borgerne bakker op om deres butikker. Men hvad synes du, der skal til for at gøre det til en god oplevelse at komme til Give og være en del af bylivet?

Og har vi nok lejeboliger i bymidten, og har de den rette størrelse?

Flere beboere og arbejdspladser i midtbyen er jo lig med flere kunder i butikkerne.

Byvision på plads Tidligere år faldt byvisionen for Give på plads: ERHVERVSBY GIVE – med vilje til handel og familieliv. I visionen er der foreslået en række initiativer som borgere, erhvervsliv og kommune skal arbejde sammen om at realisere i de kommende år.

Men hvad betyder det for planlægningen? Og hvad skal der til for at realisere visionerne, og hvem skal udfylde rammerne?

Ja, det er jo altsammen gode og relevante spørgsmål, og her kan man som borger være med til at sætte dagsordenen ved debatmødet i Huset i Give torsdag 28. november klokken 18.30–21.15, når kommunen byder på kaffe og kage - og forhåbentlig en god og konstruktiv debat.

Mulighederne for Give og omegn er mange, emnerne står frit, og som borger kan man være med til at sætte dagsordenen.

Man kan læse meget mere om kommuneplanen 2021-2033 her: www.vejle.dk/debatfasen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce