Delikatessen og slagteren holder gang i 20 medarbejdere
Mens Brugsen i Give byggede hel ny delikatesse- og slagterafdeling blev landet lukket ned på grund af coronaen. Det medførte en meget stille åbning i forbindelse med påsken, men den nye afdeling fik hurtigt momentum og er den afdeling i Brugsen, der har vækstet mest i 2020.
Copy link address
Jim Hoff jimhof@give-avis.dk
Annonce
Uddeler Claus Villumsen, slagtersvend Preben Jensen og delikatesseleder Annika Jensen kan alle berette om en særdeles velfungerende delikatesse- og slagterafdeling, der i 2020 virkelig har leveret varen også på bundlinjen. Foto: Jim Hoff
Indbydende og rummeligt: Den nye delikatesse- og slagterafdeling får meget ros af kunderne. Foto: Jim Hoff
Slagterafdelingens tiltag med salg af dry aged kød er blevet en succes. Foto: Jim Hoff
Hver dag bugner diskene af lækre og indbydende varer, som delikatesseafdelingens kreative piger producerer. Foto: Jim Hoff