Annonce
Give Avis

Desværre: Ingen vinterferiehygge i Givskud Zoo i år

Disse prægtige przewalskiheste - og parkens alle andre dyr -  må desværre komme gennem den traditionelle vinterferieuge i Danmark, uden at få besøg i år. Givskud Zoo kan ikke åbne parken i uge 7 pga. coronarestiktioner:Foto: Givskud Zoo
Coronarestriktionerne og forsamlingsforbuddet sætter en stopper for den ellers traditionelle vinteråbning af Givskud Zoo i uge 7 i vinterferien.

GIVSKUD: Hvis man har sat næsen op efter at skulle ud og blive fornøjet med familien i vinterferien i Givskud Zoo, må man desværre skyde en hvid pil efter den idé.

I en pressemeddelelse fra Givskud Zoo lyder det nemlig, at det grundet de danske myndigheders coronarestriktioner desværre ikke bliver muligt at besøge den populære dyrepark i uge 7 i vinterferien.

Selvfølgelig en streg i regningen for alle parter, for traditionelt inviterer Givskud Zoo  indenfor i vinterferien i uge 7 samt weekenden i uge 6. Her skulle gæster kunne besøge parken til fods og opleve dyr i deres flotte vinterpels.

Men sådan bliver det ikke i en coronaramt tid, hvor forsamlingsforbuddet og de pt. gældende restriktioner i Danmark betyder, at vinterferie-åbningen ikke kan gennemføres.

Derfor må dyreglade familier man væbne sig med tålmodighed, og i stedet vente med at kunne besøge parken, når den officielt åbner for sæson 2021.

Det sker lørdag den 27. marts - forudsat at restriktionerne og myndighedernes anvisninger tillader det til den tid, naturligvis.

Annonce

Kompensation for lukkedage til indehavere af årskort og kulturårskort

Har du årskort eller kulturårskort til Givskud Zoo, ville disse normalt kunne benyttes i vinterferien, men det ligger jo ligesom i kortene, at det ikke er muligt i år.

Derfor arbejder man nu på en kompensationsordning for de tabte åbningsdage. Endnu ved man ikke, hvornår myndighederne vil lancere de kommende corona restriktioner i Danmark, hvordan de kommer til at se ud - eller om restriktionerne i værste tilfælde bliver forlænget og dermed også kan påvirke parkens sæsonåbning i marts.

- Vi kan således endnu ikke svare på spørgsmål herom, og vi beder derfor folk om at have tålmodighed i denne usikre periode. Vi melder naturligvis mere ud, så snart vi ved, hvordan parken kan åbne til sæson 2021, lyder det i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Give genåbnede med et brag

Give Avis

Kirsten Vaarst stopper på Lægehuset

Annonce