Annonce
Give Avis

Det er fanme uhygg'ligt du: Krybdyr i bymidten

Man kan blandt andet møde sådan en fætter her i krybdyrteltet ved Open By Night, en kongepython. Privatfoto
Open by Night byder ikke kun på musik, hygge, leg og spil og gadeteater. Næh, der er også mere snigende og krybende oplevelser i vente - hvis man ellers tør besøge det store krybdyrtelt på pladsen foran Boutique Mary.

GIVE: Slanger, skorpioner og edderkopper!

Det er nogle af de hyggelige og ganske eksotiske krybende, kravlende og snigende fætre, man kan møde i bymidten til Open by Night den 4. juni i et stort telt på pladsen foran Boutique Mary fra klokken 16.00 til 20.00.

De spændende, og for nogle uhyggelige, krybdyr vil holde fast til i teltet og vil altså ikke komme med ud på gaderne, men inde i teltet vil gæsterne, hvis de altså tør, få mulighed for at røre ved eksempelvis en kongepython, en skræmmende edderkop og ditto skorpioner.

Annonce

Setuppet er funderet på strenge dyreetiske forhold, så dyrene vil få deres pauser og dermed undgå overbelastning og stress. med andre ord: Den flotte kongepython skal lige hen i terrariet og have sig en 'morfar' et par gange i løbet af dagen.

Ud over at se og røre ved dyrene bliver det også muligt for interesserede at få taget fotos med de farverige og spændende krybdyr - portrætter der efterfølgende sikkert nok vil gøre sig både på Instagram og Facebook.

Det vides ikke, om der spilles uhyggelig musik i krybdyrteltet, men i så fald må det vel være med DJ Alligator?

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Har du læst vores DM-avis?

Annonce