Annonce
Give Avis

Det går stærkt hos Traktorgården i Give, rigtig stærkt!

Jørgen Kragh fra Billund (til venstre) er blevet ansat som sælger hos Søren Kristensen på Traktorgården i Give. Foto Facebook
Blot en god måneds tid efter at indehaver Søren kristensen kunne meddele, at J. Hundahl A/S var blevet medejer af virksomheden med New Holland som det nye stærke brand, er der nu flere nyheder. Denne gang på mandskabssiden.

GIVE: Traktorgården A/S i Give har i den grad fået nyt luft under vingerne den seneste måneds tid. Først opsagde indehaver Søren Skøde Kristensen virksomhedens Deutz-Fahr forhandling, og dernæst sprang den næste lille bombe, da det blev offentliggjort, at J. Hundahl A/S gik ind og købte 40 procent af aktierne.

Som et naturligt led i virksomhedens seneste vækst og udvikling følger man nu op med at udvide på mandskabssiden, hvor salgsindsatsen intensiveres med ansættelse af sælger Jørgen Kragh, der qua sin erfaring og viden skal have sit fokusområde på New Holland-brandet.

Og det bliver på mange måder en herre, der er ganske lokalt funderet, der træder ind af døren hos Traktorgtden på Bæksgårdsvej i Give. Jørgen Kragh bor nemlig i Billund og har således bopæl lige midt i sit nye salgsområde.

-Jeg kommer oprindeligt fra en gård ved Hejnsvig, hvor jeg tidligere har været selvstændig landmand, inden jeg gik sælgervejen. Som sælger har jeg samlet bred erfaring fra Maskinpartner, Stenderup Maskiner og senest som sælger og afdelingsleder hos Ølgod Maskinforretning, fortæller Jørgen Kragh

Det er en spændende tid, men sjældent har jeg været så optimistisk for fremtiden, for der er mange brikker i fremtidens puslespil, der falder på plads lige nu.

Søren Kristensen, medindehaver Traktorgården A/S

Stor optimisme

Erfaringen med New Holland stammer primært fra Jørgens tre et halvt års ansættelse hos Maskinpartner.

- Jeg er for det første meget begejstret over igen at skulle arbejde med New Holland, og for det andet føler jeg med ansættelsen hos Traktorgården i Give, at jeg er kommet lidt hjem. På det rent faglige område vil jeg se frem til serviceteamet fra Traktorgården Give i ryggen både at kunne sælge kunderne en traktor med suveræn totaløkonomi og samtidig love god service, konstaterer Jørgen Kragh.

Søren Kristensen, der ejer de resterende 60 procent af aktierne og driver Traktorgården Give, medgiver, at tingene er gået stærkt på det seneste på Bæksgårdsvej 10 i Give, men det stopper ikke her.

-Vi har flere udviklingsplaner. Først og fremmest skal servicesiden styrkes endnu mere, så skal salget af MI-redskaber have fokus, og endelig skal firmaets salg og service af entreprenørmaskiner udvikles, så man får flere ”ben” at stå på, siger Søren Kristensen og fortsætter:

- Det er en spændende tid, men sjældent har jeg været så optimistisk for fremtiden, for der er mange brikker i fremtidens puslespil, der falder på plads lige nu.

Annonce
Give Avis

Nye turisttavler ved motorvejen reklamerer for Give: 'Give er ikke bare et sted, man lige suser forbi'

Annonce
VEJLE

Er du i konflikt med kommunen eller faret vild i systemet? Thea hjælper dig ganske gratis

Annonce
Give Avis

Læserbrev: Generalforsamlingen på museet var en ren farce

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Skoleelever løber tusindevis af kroner hjem til Børnelungefonden

Give Avis

Navneforvirring har ført til misforståelser hos både børn og forældre: Nu skal det være slut - og du kan hjælpe

Give Avis

Gratis pølser og frisk duft af blomster: Årligt tilløbsstykke vender tilbage

Give Avis

Musikfest præsenterer seks kendte navne og kommer samtidig med klar opfordring: 'Køb din billet - ellers er det ikke sikkert, vi er her næste år'

Give Avis

Traktortræk forventer 2500-3000 tilskuere: Sort røg, store dieselmotorer og kæmpe festtelt

Give Avis

18-årig praktikant hos øko-landmand ved Give er blevet hædret på kongres

Annonce