Annonce
Give Avis

DHF annullerer sæsonen: Give har to divisionshold også i næste sæson

Cheftræner Erik Flak er fint tilfreds med, at sæsonen er blevet annulleret, selvom man gerne ville have spillet flere kampe end de blot 5, det blev til i sæson 2020/21. Foto: Jim Hoff
Håndboldsæsonen er slut for HK Give Fremads 2. og 3. divisionshold. Det står fast, efter at Dansk Håndbold Forbund tirsdag meddelte, at alle turneringer fra 2. division og nedefter annulleres.

GIVE: Det blev til i alt fem kampe ud af 22 mulige for HK Give Fremads 2. og 3. divisionsherrer i sæsonen 20/21.

Coronakrisen fik på den facon smadret sæsonen for begge hold, og i denne uge traf DHF beslutningen om at annullere rækkerne fra 2. division og nedefter.

Det betyder, at ingen hold rykker hverken ned eller op, og det virker også mest sportsligt fair,  idet de fleste hold blot har afviklet en kvart sæson.


Vores sportslige setup er noget stærkere og mere attraktivt for både vore egne og evt. nye spillere, når vi kan tilbyde hold i både 2. og 3. division

Erik Flak og Kedde Jensen, HK Give Fremads sportslige ledelse


En trist afslutning, men skal der findes et lyspunkt må det være, at klubben til næste sæson igen kan stille med hold i både 2. og 3. division.

Annonce

Vigtigt med to divisionshold

Sådan ser HK Give Fremads formand Henrik Henriksen det også.

- Vi ville naturligvis helst have spillet sæsonen færdig, så det hele kunne blive afgjort på et sportsligt grundlag. Spillere og trænere er naturligvis skuffede over, at det ikke blev til mere håndbold i år, for de har trænet godt og seriøst under svære og knap så motiverende forhold her under nedlukningen. Når det er sagt, er vi rigtig glade for, at vi til sæson 21/22 kan stille med hold i både 2. og 3. division. Det er vildt vigtigt for os, siger formanden.

Her ligger kan helt på linje med både sportschef Kedde Jensen og cheftræner Erik Flak, der begge hilser det velkommen, at DHF traf den eneste rigtige fair beslutning og annullerede sæsonen.

- Vores sportslige setup er noget stærkere og mere attraktivt for både vore egne og evt. nye spillere, når vi kan tilbyde hold i både 2. og 3. division. Havde vi skullet spille turneringerne færdig, er vi dog ikke i tvivl om, at begge hold havde klaret skærene, konstaterer Erik Flak og Kedde Jensen.

Annonce

Holder sammen på truppen

Spillerne træner sidste gang torsdag den 25. marts og har så ferie til hen i maj, hvor træningen til den nye sæson starter op.

Som det ser ud nu, er der ifølge Henrik Henriksen tæt på 100 % samling på tropperne til næste sæson.

- Vi ved med sikkerhed, at én spiller, fløjen Martin Frandsen, forlader os. Men ellers ser det ud til, at alle mand er klar til den nye sæson, og det er en stor fordel, da vi ikke igen skal ud og skifte 8-9 mand ud, som det har været tilfældet de foregående år, konstaterer Henrik Henriksen.

Der arbejdes dog stadig fra den sportslige sektor på at få tilføjet nye spillere til truppen, så man kan stå med en fuldt ud konkurrencedygtig trup, når den nye sæson (forhåbentlig) fløjtes i gang  til september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Kroen klar med nye datoer for events

Give Avis

Walk A Fun-Thon - De går det igen!

Give Avis

Vox Pop 5 - Du ejer din by

Give Avis

Vox Pop  - Du ejer din by

Annonce