Annonce
Give Avis

Diagonalkroen har rystet event-posen

Tørfisk giver dobbeltkoncert den 13. og 14. august i Ikærhallen med Diagonalkroen som arrangør.Foto: Jørgen Kirk
Coronaen har godt og grundigt sendt chokbølger gennem Diagonalkroens eventkalender, men nu er man klar med en ny programsætning, hvor langt de fleste af de aflyste kunstnere er tilbage på plakaten.

GIVE: Efter en række coronabetingede aflysninger/udsættelser af diverse musik- og comedyevents på Diagonalkroen, er eventansvarlig Henrik Henriksen klar med et nykonstrueret program, hvor stort set alle de aflyste kunstnere er på plakaten igen.

Det knytter sig naturligvis en vis usikkerhed til de programsatte aktiviteter, ikke mindst de der skal løbe af stablen her i foråret og sensommeren. Ingen kan med sikkerhed sige, hvornår der åbnes op igen, og i hvilket omfang eksempelvis i forhold til forsamlingsantallet.

Men Henrik Henriksen og hans kolleger på kroen er optimistiske og har ikke tænkt sig at strække gevær i forhold den pandemiske overmagt.

- Vi hungrer på alle leder og kanter efter at lukke op og invitere gæster ind på kroen igen - og det gælder både i restauranten og i salen, hvor vi ser meget frem til igen at kunne invitere ind til gode, sjove og hyggelige events, siger Henrik Henriksen.

Annonce

Jokeren hedder stadig corona

Han har hen over vinteren arbejdet med at lægge et helt nyt puslespil og været i løbende kontakt med de kunstnere, der måtte aflyses henover efteråret og vinteren. Og de har alle, fraset Dodo and The Dodos, mulighed for at give det et nyt skud i Give, hvilket glæder den rutinerede koncert- og eventmand, der her kan breake programmet.

Om alt går vel, kan Diagonalkroen præsentere Sko og Torp den 16. april. Foto: Hans Henrik Dyssel

- Den nye plan er lagt nu, og den ser således ud: 16. april Sko & Torp, 21. april Per Pallesen, 9. maj Dansk Slager Parade, 13. og 14. august Tørfisk, 2. oktober Mens Room, 5. november Ivan Pedersen, og i starten af 2022 hedder det Nicolai og Piloterne den 28. januar.

- Det var desværre ikke muligt at finde en dato til Dodo and The Dodos, så her kan man enten få refunderet sine billetpenge eller bruge dem som 'gavekort' til en anden event, sige Henrik Henriksen.


Vi hungrer på alle leder og kanter efter at lukke op og invitere gæster ind på kroen igen, hvor vi ser meget frem til igen at kunne invitere ind til gode, sjove og hyggelige events

Henrik Henriksen, eventmand på Diagonalkroen


Programmet skal naturligvis tages med det forbehold, at ingen ved, hvordan coronaen udvikler sig, og derfor heller ikke kender forbuds- og restriktionsbilledet i den nærmeste fremtid.

Annonce

Tørfisk afvikles i samarbejde med GISK

Dobbeltkoncerten med Tørfisk den 13. og 14. august bliver afviklet i samarbejde med GISK i Ikærhallen, idet kroen disse to dage er optaget af konfirmationsfester. Det betyder, at man kan sætte yderligere to gange 50 billetter til salg til de ellers to udsolgte koncerter.

- Vi er glade for at GISK og centerleder Martin Schmidt er med på det her samarbejde og dermed er med til at hjælpe os med at få afviklet de to Tørfisk-koncerter på bedste vis. Setuppet vil være det kendte: Det er Lasse fra Lindberg Dining, der leverer maden. Spisningen foregår i Ikærhallens kantine, og herefter er der så koncert i hallen, fortæller Henriksen.

Man kan bestille spisning sammen med billetbestillingen. Og hvis man har billetter til en af de aflyste koncerter men ikke en spisebillet, kan man godt efterbestille spisning til augustkoncerterne.

Torben Chris og Thomas Hartmann går på scenen på Diagonalkroen til oktober - og mon ikke de to gutter nok skal formå at blæse den sidste rest af coronablues effektivt ud af byen. Arkivfoto: Jim Hoff

Hvis man har bestilt spisebilletter i første omgang og er interesseret i at deltage i spisning ved en af de to koncerter i august, skal man lige henvende sig til Lasse Lindberg på kroen, så han kan få et forkromet overblik over antallet af spisende gæster før koncerterne.

Henrik Henriksen kan oplyse, at Diagonalkroen i forbindelse med afviklingen af Tørfisk-koncerterne vil støtte det nye halprojekt med et beløb som tak for samarbejdet.

Med hensyn til konceptet 'Komik På Kroen' kan Henrik Henriksen fortælle, at der arbejdes på nogle ting til efteråret, hvor man må formode, at Danmark er endegyldigt lukket op igen.  derudover ser man også frem til, at der igen kan åbnes op ud mod Torvet, hvor man er klar med et nyt festligt koncept, Musik og Tarteletter på Torvet.

Helt oplagt efter den landsdækkende succes, som Lasse Lindberg har haft med sit legendariske tarteleteventyr i 2020.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Kirsten Vaarst stopper på Lægehuset

Annonce