Annonce
Give Avis

Diagonalkroen til kamp mod coronatristheden

Per Pallesen leverer sit foredrag "Osse li'e på en studs" på Diagonalkronen den 31. januar. Arkivfoto
Per Pallesen, Dodo and The Dodos og Dansk Schlagerparade. Det er de humørmæssige højdepunkter, som Diagonalkroen med kyshånd spreder ud i kamp mod coronabluesen over borgerne i januar og februar
Annonce

GIVE: Yes my boyszsz! Sådan vil det nok komme til at lyde gentagne gange søndag den 31. januar, når eventmager og krofatter Henrik Henriksen inviterer indenfor til årets garanteret største latterbrøl på Diagonalkroen.

Det er nemlig legendariske Per Pallesen, der træder op på de skrå brædder i den historiske krosal med sit one-man-show/foredrag ”Osse li’ på en studs – mit eventyrlige liv”.

Vi kender ham fra Matador som den slagfærdige tjener Boldt, han har huseret land og rige med Dansk Naturgas med bl.a. Tommy Kenter, og så har han i flere omgange været en af de store drivkræfter i Hjørring-revyen for ikke at forglemme den dundrende succes Pallesen havde sammen med Søren Pilmark i deres musikalske overflødighedshorn af vanvittige indfald i showet Pallesen & Pilmark.


Vi erklærer en slags krig mod coronaen med de her tiltag, som vi nok mener, der er belæg for at kalde for et særdeles stærkt udlæg på 2021. For folk trænger godt nok også til at komme ud og more sig lidt igen efter anden bølgenedlukningen

Henrik Henriksen, krofatter og eventmager


Per Pallesen vil ærligt fortælle om et langt liv i dansk underholdning og give et unikt indblik i dansk teater fra Dirch til store musicals, fra Sommer i Tyrol til Mathiesen, og et blik ind bag det røde scenetæppe. Selvfølgelig krydret med massevis af latterfremkaldende anekdoter tilsat et kig på livets op- og nedture.

Annonce

Dansktop og Bambi på glatis

Se, det kan man da kalde et tiltag, der er et slag direkte i milten på den udbredte coronatristhed, der har sænket sig over landet.

Og indsprøjtningerne med gode humørvitaminer fortsætter.

Torsdag den 25. februar står der nemlig Dansk Slager Parade 2021 på plakaten - og så skal der gang i både mund- og fodtøjet, når Kirsten Siggaard, Drama Queen, Klaus og Servants, Michael Jensen, Torben Lendager og Pernille Schröder bringer gode danske ørehængere til torvs.

Alle disse musikalske sprællemænd- og kvinder bindes sammen og præsenteres med glimt i øjet og højt schlagerhumør af Karin Strand-Holm, som vi kender hende fra TV.

Kroen inviterer til dansktop-parade med en række fine navne den 25. februar. PR-foto

Blot to dage senere, altså lørdag den 27. februar, er der igen sat strøm til forstærkerne på musikanlægget, hvor det legendariske danske pop-band Dodo and The Dodos står klar til at skyde det ene velkendte hit efter det andet ud efter publikum. Vi nævner her i flæng 'Vågner i natten', 'Bambi på glatis', Sømand af verden' og "Gi' mig hva' du har'.

Annonce

Erklærer "krig" mod coroantristessen

Henrik Henriksen er glad for, at det er lykkedes at lande dette underholdningsmæssige triumvirat af god musik og humør på højt niveau.

- Vi erklærer en slags krig mod coronaen med de her tiltag, som vi nok mener, der er belæg for at kalde for et særdeles stærkt udlæg på 2021. For folk trænger godt nok også til at komme ud og more sig lidt igen efter anden bølgenedlukningen. Og her er det vigtig at understrege, at vi nok er klar til at give den fuld gas, men vi afholder  naturligvis de her events i den allerstørste respekt for de til enhver tid gældende coronarestriktioner, understreger Henrik Henriksen.

Dodo and the Dodos spiller på Diagonakroen den 27. februar. Arkivfoto

Han håber naturligvis, at samtlige tre events kan køres igennem, men skulle der opstå forhindringer i form af nye forbud og restriktioner er man også klar til at tænke ud af boksen. Blandt andet er Dodo and The Dodos villige til at stille op to gange den 27.2, så man den vej rundt kan del publikum i to afdelinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Kloakrensning: Give i røg og damp

Give Avis

Træning på nettet: FrokostFit med Bo

Annonce