Annonce
Give Avis

DM 2021 i Give: Stort virtuelt folkemøde fra Musikteatret

Formanden for Give Cykelklub, Kurt Gjødsbøl, vil sammen med en række andre gode folk fra arrangørgruppen informere om DM i Give i juni ved et virtuelt pressemøde mandag aften den 26. april. Foto: Jim Hoff
Mandag aften den 26. april kan man blive fuldt informeret om DM i landevejscykling som afholdes i og omkring Give den 17.-20. juni 2021. Og det endda hjemme i yndlingssofaen.

GIVE: Det er ingen hemmelighed, at Give Cykelklub skal afvikle DM i landevejscykling fra den 17. til og med den 20. juni. Og nu ser det endda ud til, at forsamlingsforbuddet ophæves den 11. juni, så det bliver med masser af folk og tilskuere på lægterne og i bybilledet.

Helt som arrangørerne Give Cykelklub, DCU, Vejle Kommune og ikke mindst områdets mange cykelentusiaster har ønsket det.

Naturligvis vil der være en masse spørgsmål af ikke mindst praktisk karakter, som både borgere, butiksliv, de frivillige og cykelfans gerne vil have besvaret.

Annonce

Derfor inviterer kommunikationsgruppen bag DM 2021 i Give til et virtuelt informationsmøde mandag den 26. april fra klokken 19.00 til 20.00.

Mødet bliver afviklet og streamet live fra Musikteatret i Vejle med deltagelse af blandt andre Give Cykelklubs formand Kurt Gjødsbøl, borgmester Jens Ejner Christensen, kommunikationsfolk fra Vejle Kommune, Give Handel og Erhverv, og landstrænere på både herre- og kvindesiden samt cykelryttere, der skal deltage i DM.

Masser af god, relevant info

Livestreamingen bliver optaget, så man kan se det efterfølgende, hvis man ikke har mulighed for at være med live denne aften. Der vil blive lavet klip med de forskellige emner (rutebeskrivelse, løbsdage, børnetour/kids race osv.), så man kan zoome ind på dem efterfølgende.

Men ellers kan man sidde hjemme i sofaen og følge med direkte på sin computer. Give Cykelklub vil fortælle, hvordan programmet for DM-ugen kommer til at se ud, og hvornår de forskellige løb afvikles.

Aftenens program vil herudover gøre dig klogere på, hvordan du kan blive en del af DM i landevejscykling i Give - både som borger, frivillig og virksomhed. Politiet vil informere omkring vejlukninger, og andre praktiske forhold under DM-ugen som vil berøre området på og omkring ruterne.

Annonce

Stil spørgsmål live

Man vil have mulighed for at stille spørgsmål til de forskellige deltagere direkte i chatfunktionen. Udvalgte spørgsmål fra seerne vil blive besvaret til sidste i programmet. Der vil som introduktion til programmet, være en introduktion til, hvordan man stiller sine spørgsmål.

- Vi glæder os til, at se dig til informationsmøde omkring DM i landevejscykling i Give. Inviter gerne relevante personer med, så vi sammen kan skabe et godt og underholdende DM i og omkring Give, lyder opfordringen fra kommunikationsgruppen.

Nogle af de emner der tages op vil være: Hvem kører hvornår på de forskellige dage. Hvor er fanzonen, hvor er det bedst at se rytterne, og hvor går ruterne henne.

Give Handel og Erhverv fortæller, hvordan lokale virksomheder kan blive en del af DM, og hvordan pyntes der op til DM. Give Cykelklub vil informere om, hvordan børn kan være med til BørneTour, som er et cykelløb målrettet børn, der ikke er vant til at cykle i en klub.

Der kommer også info om, hvordan byer langs ruten, lokalråd, foreninger og ildsjæle m.fl. kan blive en del af DM-ugen, samt hvad de lokale Give-borgere kan gøre for, at DM bliver en succes.

Afslutningsvist vil der være interviews med en række cykelrytter og landstrænere.

Man kan tilmelde sig livestreamingen, der kører fra 19.00 til 20.00 på:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Covid-19: Lokale testmuligheder

Give Avis

Pænt gang i nybyggeriet i Give

Give Avis

Nyt fra Give-Egnens Museum

Annonce