Annonce
Give Avis

DM 2021: Team Give Elementer stiller med 11 ryttere til DM

Team DCU TGE: Anders Bruun, Daniel Eriksen, Thomas Bilde, Jakob Bødker, Rasmus Lindbjerg og Gustav Dahl.Nicolai Zinck, Jeppe Falk, Jeppe Tolbøll, Daniel Guld, Anders Bjørn Jørgensen og sportsdirektør Henrik Nielsen. Fotos: Martin Guld og CykelFoto
Give Cykelklub er som bekendt arrangør af DM i 2021, men klubben er også repræsenteret på asfalten ude på DM-ruterne. I alt 11 mand er klar til at forsvare klubbens farver. En fed blanding af tonsere, tænkere, sprintere, diselmotorer - og frække fyre.

GIVE: Give Cykelklub er som du kan læse andetsteds her i avisen en fremadstormende klub, der hele tiden lægger på og som har sat kompasset mod mere og mere professionelle tilstande. DCU Team Give Elementer er klubbens eliteafdeling.

Her stiller man i alt 11 ryttere til start ved DM i Give , og avisen har fået holdets sportschef Henrik Nielsen til at give en kort karakteristik af de 11 TGE-ryttere.

Navn: Anders Bjørn Jørgensen- Årgang: 2002

Annonce

Anders Bjørn er en af vores tonsere med en stabil dieselmotor, og han tager gerne det lange seje træk. Anders skulle været startet i B klassen, men han viste på vores træningssamlinger, at han var klar til A-klassen.

Navn: Anders Bruun- Årgang: 1997

Anders Bruun er lidt af en allrounder med en ret stor motor og et godt fighterhjerte. Anders Bruun giver ikke op, selv om det kan se sort ud.

Navn: Daniel Eriksen- Årgang: 1996

Daniel Eriksen er ny i gamet, men han har gjort kæmpe fremskridt gennem det sidste års tid. Daniel er stærk som en okse.

Navn: Daniel Guld- Årgang: 2000

Daniel Guld har været med nogle år og er en af de ryttere, som har flere udenlandske løb på sit CV. Daniel er en rytter med et ordentligt et-minuts punch og er ret god på bakkerne.

Navn: Gustav Frederik Dahl - Årgang: 2000

Gustav Dahl er nok det tætteste, vi kommer på en bjergrytter. Gustav er en stabil, seriøs cykelrytter med rigtige gode taktiske evner, som han har taget med fra cykelcross-sporten.

Navn: Jakob Bødker Hansen - Årgang: 2000

Jakob Bødker er vores stærkeste kort, når det kommer til spurten. Han er god til at placere sig og har også den nødvendige frækhed til at sidde de rigtige steder.

Navn: Jeppe Falk-Kristensen - Årgang: 1998

Jeppe Falk er en af vores stille og rolige ryttere og er rigtig god for holdet. Men man skal ikke tage fejl: Han har vist, at han kan spurte.

Navn: Jeppe Tolbøll - Årgang: 1983

Jeppe Tolbøll er vores ældste rytter og den af rytterne med den største erfaring. Jeppe er en rigtig tonser, som nok har det bedst i et udbrud, hvor han kan være med til at holde gang i cyklerne på flad vej.

Navn: Nicolai Zinck - Årgang: 2000

Nicolai Zinck har sin force, når det går op ad de lidt længere bakker. Nicolai er en af vores stille ryttere. Han er vedholdende og med stor passion for cykling.

Navn: Rasmus Lindbjerg - Årgang: 2000

Rasmus Lindbjerg er nok en af de mest nørdede ryttere, vi har med på Teamet og begynder måske at udvikle sig til en rigtig god enkeltstartsrytter. Rasmus er super struktureret i alle aspekter.

Navn: Thomas Bilde - Årgang: 1998

Thomas Bilde en fighter, lige som man tror, han er færdig, så har han lige et skud mere i bøssen. Thomas tænker og snakker altid om cykling, ja selv når han sover.

Annonce
Annonce
Give Avis

Den digitale og analoge tidsalder i herligt samarbejde

Annonce
Annonce
Give Avis

Velkommen til årets første offentlige skulpturvandring

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Give Fremad ligner en vinder af rækken

Give Avis

Navnekonkurrence: Hjælp zoologisk have med at navngive lille brillebjørn

Give Avis

Jysk doping? Vandt Asgreen DM på æggekage med stegt flæsk?

Give Avis

Flag og balloner gav pote: GHE donerer 18.500 til GISK

Give Avis

DM-guld til Give Cykelklub for flotteste holdindsats

Give Avis

Team Give Elementer fik vist flaget og fik masser af TV-tid

Give Avis

Guldregn over Give: Give Cykelklub hentede både guld og bronze i U19-linjeløbet

Give Avis

GCK-ryttere på VIP-tur med Kasper Asgreen og Brian Holm

Give Avis

U19-herrer: Benhårdt linjeløb afgjort på Rådhusbakken

Give Avis

Give Cykelklub stiller med 7 ryttere til U19-linjeløbet lørdag

Annonce