Annonce
Give Avis

DM guldvindere på talentjagt i Grønbjerg/Langelund

Fra højre er det: Ole Radoor FC Midtjylland, Mads Hansen, Morten Sørensen, Bo Sørensen, Og Martin Sølund Klubrepræsentant ved FC Midtjylland hos Grønbjerg/ Langelund IF. Privatfoto

De danske mestre fra FC Midtjylland er taget på jagt efter unge talenter i Grønbjerg/ Langelund IF

Annonce

GRØNBJERG: De regerende danske mestre fra FC Midtjylland har været et smut forbi Grønbjerg/ Langelund IF for at drøfte det fremtidige samarbejde med den lokalt forankrede klub i Langelund dal.

Det blev et godt og konstruktivt møde, hvor fire repræsentanter fra klubben sammen med Ole Radoor fra FC Midtjyllands afdeling for klubsamarbejde kom godt rundt i krogene.

- Fællesnævneren blev, at vi fortsat giver den fuld gas med vores samarbejde med FC Midtjylland, og vi glæder os til endnu en sæson, fortæller Martin Sølund, der er Grønbjerg/Langelunds klubrepræsentant i forbindelse med samarbejdet med FC Midtjylland.

Samarbejdet med FCM medfører blandt andet, at klubben kan få besøg af spillere fra superligatruppen, klubbens hold kan løbe med superligaholdet ind på banen ved hjemmekampe i MCH Arena og klubbens trænere tilbydes kurser og uddannelse i FCM-regi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce