Annonce
Give Avis

DM i Give: Det er da også for børn

Byens og egnens mindste cykelglade borgere skal naturligvis ikke snydes for aktiviteter, når DM i landevejscykling kommer til Give i juni måned. Der vil blive arrangeret BørneTour for de 3-15-årige i og omkring midtbyen.

GIVE: Når DM i landevejscykling rammer Give fra den 17. til og med den 20. juni, er det ikke kun de barske proffer, der skal ud på jernhestene.

Arrangørerne Give Cykelklub, DCU og Vejle Kommune arrangerer også en eftermiddag, hvor det de lokale børn og deres cykler, der er i fokus.

Hvem husker ikke med stor begejstring det fænomenale Kids Race, der malede byen både gul og glad i 2016, da TV 2 på Tour var i Give?

Annonce

Det bliver rigtig meget elementer fra denne fine begivenhed, der videreføres, når der inviteres til BørneTour lørdag den 19. juni fra klokken 12.00 til omkring klokken 15.00

Give Cykelklub har strikket et fint program til byens og områdets børn, hvor det handler om

begyndercykelløb og cykelaktiviteter for børn i alderen 3-15 år.

Alle kan være med, uanset cykeltype og fart. De 7-15-årige kører cykelløb på en kort trafiksikker rundstrækning i midtbyen på 1 km med samme målstreg som den deltagerne til DM skal krydse.

Feltet i aldersgruppen 7-15 år er delt op i tre grupper, således at de 7-9 årige skal køre tro mgange, i alt tre kilometer.

De 10-12 årige skal ud på 4 omgange, mens de 13-15-årige får lov til at vise sig frem over hele fem omgagne.

De 3-6 årige inviteres til teknikøvelser i BørneTour-zonen ved Huset i Give. Her vil der blive lanceret en række aktiviteter, der i høj grad vil læne sig op ad GCK-s nye kravlegårskoncept, hvor det er legen og de brede smil, der er i højsædet. De små vil også kunne muntre sig på en pumptrack, en lille pukkelpistebane.

Ud over at skal have det sjovt og få en god gang motion, så modtager alle deltagere modtager startnummer, medalje og goodiebag

Der er kun to krav til deltagerne: De skal huske cykelhjelm og godt humør!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Covid-19: Lokale testmuligheder

Give Avis

Pænt gang i nybyggeriet i Give

Give Avis

Nyt fra Give-Egnens Museum

Annonce