Annonce
Give Avis

Edvard Vemmelund gjorde det igen: Jysk mester i Compact Sporting

Edvard Vemmelund fra Givskud leverede et kanonflot resultat, da han i weekenden blev jysk mester i seniorklassen i compact sporting. Han plaffede 96 ud af 100 lerduer, hvilket også gav ham titlen som overall vinder. Foto: Jim Hoff
I weekenden hentede Edvard Vemmelund endnu en pokal og mesterskabstitel til samlingen, da han i Holstebro vandt det jyske mesterskab for seniorer og overall i compact sporting.
Annonce

GIVSKUD: Han gjorde det igen! Edvard Vemmelund har i forvejen hentet flere flotte DM-titler i jagtskydning under Dansk Jægerforbund, og  27. juni slog den garvede og dygtige  lerdueskytte til igen.

Denne gang hentede Vemmelund titlen som jysk mester i compact sporting i seniorklassen og overall. Det var Holstebro Strandjagtforening, der stod bag arrangementet, hvor der ud over en masse god lerdueskydning også blev hygget ved bordene med pølser og kartoffelsalat og massevis af "lystfiskerhistorier".

Edvard Vemmelund havde dog også stor fokus på det rent sportslige, for han leverede 96 træffere på 100 skud. På jysk og med mesterens egne ord "var det vel ikke egentlig ikk' så ringe endda".

Og det har han jo ret i den 65-årige mesterskytte fra Givskud, der med det flotte resultat også blev kåret som overall vinder og dermed også kunne tage retten til at kalde sig jysk mester med hjem.

Vi skal lige have med, at compact sporting er en mere avanceret, og dermed også svær, form for lerdueskydning.

- Ved almindelig jagtskydning af lerduer kommer lerduer samme sted fra hver gang. Men i compact sporting kommer lerduerne fra mange forskellige retninger, så man skal virkelig være på tæerne her, forklarer Edvard Vemmelund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce