Annonce
Give Avis

Efter halvandet års socialt festtørke: Byfesten i Give blev en kæmpesucces

Lune Carlsen leverede et rigtig flot Kim Larsen-show og lukkede dermed årets første store byfest på behørig maner. Torvet var sort af mennesker. Foto: Jim Hoff
Alt spillede med, da Give inviterede til Kunst- og Skulpturdag med dertil hørende Open By Night: Vejret var eminent, opbakningen fra byens borgere var om muligt endnu bedre -og stemningen i bymidten var bare helt fantastisk. Det var tydeligt, at folket havde savnet de her fede byevents.

GIVE: Spændingsniveauet var højt hos arrangørerne af Kunst- og Skulpturdagen, Give Handel og Erhverv, Give Udviklingsråd og Skulpturbyen i dagene op til første store byfest i cirka halvandet år.

Hvordan blev vejret? Hvad med coronaspøgelset? Ville det holde folk væk? Forståelig bekymringer på bagkant af en vejrmæssig ussel maj og på bagkant af godt et år med coronarestriktioner og forsamlingsforbud.

Men enhver form for ængstelighed og nervøsitet blev manet godt og grundigt til jorden, for det blev intet mindre end et kæmpebrag af en byfest.

Annonce


Jeg må blankt erkende, at jeg virkelig er vildt og ikke mindst glædeligt overrasket over, hvor fantastisk godt det er gået her i dag

Hanne Lund, formand GHE


Blændende sommervejr, fernisering af skulpturby.dk, fede og alsidige aktiviteter, rablende vanvittigt og hylemorsomt gadeteater, herlig skattejagt og legeaktiviteter til børnene, sindssygt populært og måske lidt uhyggeligt (mente nogle) krybdyrtelt på Frederik den 7.'s minde, fadøl og helstegt pattegris i stride strømme, balloner med præmier, GISK-aktiviteter på p-pladsen ved Brugsen, hyggelig New Orleans swingmusik i gaderne.

Det hele spillede bare helt perfekt. Akkurat som Lune Carlson, der fik levendegjort gavflaben Kim Larsen i en grad, så det næsten var skræmmende. Fantastisk show, simpelthen.

Begejstrede arrangører

- Hvor har det bare været en helt igennem fantastisk dag. Sikke en flot opbakning, og hvor har folk bare været glade og positive. Stemningen i byen har været helt fantastisk god, og folk har også været rigtig gode til at passe på og tænke sig om i forhold til corona. Butikkerne melder tilbage om rigtig gode besøgs- og salgstal. Aktivitetsniveauet på Torvet, i Østergade og Vestergade har været højt. Kældervin på Rådhusbakken har også haft godt gang i den. Jeg må blankt erkende, at jeg virkelig er vildt og ikke mindst glædeligt overrasket over, hvor fantastisk godt det er gået her i dag, lyder det fra en meget begejstret formand for Give Handel og Erhverv, Hanne Lund.

Hej slange. Hvad hedder du? Jeg hedder Spiderman. Krybdyrteltet var et kæmpehit og et stort tilløbsstykke for både ung og gammel. Foto: Jim Hoff
Annonce

Takker for den flotte opbakning fra alle involverede

Handelsstandsformanden takker selvfølgelig de ellers pænt uberegnelige vejrguder for det fantastiske vejr, og så er der også stor ros til de folk/foreninger, der stod for de forskellige aktiviteter rundt omkring i byen.

Det vanvittige gadeteater Don Gnu satte virkelig gang i stemningen med deres helt igennem utrolige og akrobatiske show. Foto: Jim Hoff

- Og så er der borgerne. Kæmpetak for den helt enormt flotte opbakning. Det blev da vist tydeligt for enhver, at folk har savnet at komme ud og hygge sig sammen i byen - og vi er bare så glade for, at vi som arrangerende foreninger på denne måde her har kunnet betale lidt tilbage til borgerne for deres trofaste opbakning - også da det hele var meget svært under coronanedlukningen, konstaterer Hanne Lund med stor taknemmelighed.

Se flere fotos fra festlighederne herunder....

Lune Carlsen Torvet Give
Annonce
Annonce
Give Avis

Sangcafé i Vonge Kirke

Annonce
Annonce
Give Avis

Julemarked på Tinnetgaard

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Give Handel og Erhverv er igen klar med en sand gaveregn over Give: Hvad med 10.000 ekstra til julebudgettet?

Give Avis

Så er det officielt: Julen er kommet til Give

Give Avis

Sort fredag med fint flow og god stemning

Give Avis

Give gør klar til modstandskamp: Transportminister afviser blankt at lave til- og frakørsel ved Give syd

Give Avis

Give melder klar: Black Friday er tilbage i stor stil

Give Avis

Efter salg til Stofa: Give Fællesantenne klar med i omegnen af 1,5 millioner kroner til det lokale foreningsliv

Give Avis

Det handler om den gode investering og tæt venskab: Lokal ejendomsmægler går ind i guldsmedebranchen

Give Avis

Et år der bare bliver bedre og bedre: Givskud Zoo er igen Årets Dyrepark

Give Avis

Borgerne reagerer før myndighederne: Det vælter ind med julefrokostaflysninger på Diagonalkroen

Give Avis

26-årige Michelle valgte selv, at behandlingen skulle stoppes: Et halvt år efter hendes død samler hendes mor ind til kampen mod den frygtelige sygdom

Give Avis

Ingen nåde i Thyregod omkring DFs fald: Thulesen Dahl har for lidt røv i bukserne

Give Avis

Så fortjent: Tobias Thorning er nomineret til Årets Sportsnavn

Give Avis

Friske fyre og forførende frøkner frembragte forrygende flot filmgalla

Give Avis

Røde Kors & Venner igen klar med julehjælp

Give Avis

Kulturhuset i Thyregod bager på nye aktiviteter

Give Avis

Har mistet syv ud af otte kampboksere: Lokal bokseklub vanvittig hårdt ramt af coronaen

Give Avis

Karina så rigtigt, da hun åbnede sit kreative værksted

Give Avis

Cykelstierne er blevet valgkampens fedeste valgflæsk

Give Avis

AGF fik stryg: Helstøbt præstation af lokale håndboldhelte fik Ikærhulen til at gynge da nettet blafrede 64 gange

Give Avis

Against all odds: Guld til sej Give-fighter

Give Avis

Good news: Områdets hyggeligste julemarked er på banen igen

Annonce