Annonce
Give Avis

Efter næsten 10 år som selvstændig lukker Lis sin fodklinik: - I min mave er jeg ikke helt klar til det

Lis Krusborg Nielsen arbejdede som uddannet social- og sundhedsassistent, inden hun blev selvstændig fodplejer. Arkivfoto: Jim Hoff
For at få mere tid til familien vælger Lis Krusborg Nielsen at lukke sin fodklinik. Det sker selvom hun kommer til at savne både faget og de faste kunder. - Nu skal jeg hjem og have noget mere tid med mine børn, børnebørn og min mand, siger hun.

Give: Efter næsten ti år med egen fodklinik trækker Lis Krusborg Nielsen nu stikket som selvstændig.

Ønsket om at tilbringe mere tid sammen med familien har vejet tungest, selvom det har været en svær beslutning af træffe.

- Min mand går hjemme, og vi har en alder, hvor der skal være tid til at hygge sig og have livskvalitet. Derfor vil min mand og jeg blandt andet gerne have tid til at tage mere i vores sommerhus.

- Jeg kommer til at savne mit fag. Jeg kunne leve af det her, hvis det var, jeg ville. Det er mit barn, jeg selv har fået op at køre, og det er jeg stolt af. Jeg har også opbygget en fantastisk dejlig kundekreds, som jeg har lidt svært ved at give afkald på, siger 62-årige Lis Krusborg Nielsen.


Jeg kommer til at savne mit fag. Jeg kunne leve af det her, hvis det var, jeg ville. Det er mit barn, jeg selv har fået op at køre, og det er jeg stolt af.

Lis Krusborg Nielsen


Annonce

Andre kan mærke det

Lis Krusborg Nielsen er uddannet social- og sundhedsassistent. Inden hun blev selvstændig arbejdede hun blandt andet på Thyregod Plejehjem og Kastaniehaven i Give, hvor hun var teamkoordinator. Herefter blev hun fodplejer, og i 2012 åbnede hun en fodklinik i Arkaden i Give.

Beslutningen om at stoppe betyder, at hun 1. maj stopper som fodplejer i lokalerne i Vestergade. Det seneste år med større og mindre coronarestriktioner, hvor fodklinikken blandt andet har været tvunget lukket, har også været en medvirkende årsag til, at hun lukker nu.

- I min mave er jeg ikke helt klar til det, men det er nemmest for mig at gøre det nu. Mange gange kan omgivelserne mærke det mere på en, end man selv kan. Jeg kan også bare se, at jeg får frygtelig travlt, hvis jeg bare fortsætter, siger Lis Krusborg Nielsen.

Hun ser nu frem til at få væsentlig mere fritid.

- Nu skal jeg hjem og have noget mere tid med mine børn, børnebørn og min mand, siger hun.

Lis Krusborg Nielsen opfordrer til, at man kommer forbi og bruger sit gavekort inden sidste åbningsdag, hvis man ligger inde med et sådant.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce