Annonce
Give Avis

Efter tre et halvt års mareridt med hjernerystelse: Nu vil Sandra hjælpe kræftramte

Sandra Rosenkrantz er via sit firma Vægtbalancen gået i gang med en indsamling til Knæk Cancer-ugen. Hun har selv været helt nede at ligge i godt tre år med smerter og traumer efter en hjernerystelse, hun pådrog sig i en håndboldkamp. Men nu er hun klar til at hjælpe andre. Privatfoto
For knap fire år siden blev Sandra Rosenkrantz ramt af en kraftig hjernerystelse i forbindelse med en håndboldkamp. Hun er efter en hård kamp nu tilbage på arbejdsmarkedet og vil i sin egenskab af kostvejleder via sit firma støtte kræftramte i forbindelse med Knæk Cancer-ugen.

FARRE: I oktober 2016 havde Sandra Rosenkrantz pakket sportstasker. Der stod som så ofte før håndboldkamp på programmet for den sportsglade pige. Men desværre endte det med en svær hjernerystelse, der kom til at plage Sandra i tre et halvt år.

Hun blev sygemeldt i april 2019, men efter en lang og sej kamp kunne hun raskmeldes i maj 2020, hvor hun uddannede sig som kostvejleder. og har efterfølgende taget et speciale i børn og overvægt.

Desværre gik det galt for hende igen, da hun i forbindelse med coronavaccine nr. to besvimede og slog hovedet i gulvet, da hun var oppe om natten med hendes og hendes kæreste Lasses søn Julius på 9 måneder. Dette uheld har givet Sandra nye symptomer på hjernerystelse, som hun skal navigere i samtidig med at, hun 1. oktober er startet op på sit civile job igen - og på samme tid har gang i online-virksomheden 'Vægtbalancen'.

Annonce

Min sygdomsperiode har fået mig til at se på livet i et andet perspektiv, og det er blevet vigtigt for mig at jeg kan være med til at gøre en forskel for folk

Sandra Rosenkrantz, indehaver af Vægtbalancen

Dette sammenholdt med at hun er mor til de to drenge Carl på tre et halvt år og Julius på 9 måneder, betyder, at der er nok at se til i hverdagen, men ikke desto mindre har Sandra så meget overskud, at hun også har tid og plads til at tænke på sine medmennesker.

Vigtigt for mig at jeg kan være med til at gøre en forskel for folk

- Jeg har via mit firma 'Vægtbalancen' søsat en indsamling til Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med Knæk Cancer-ugen i uge 43. Det foregår på den måde, at man hos mig tilkøber et fire-ugers online kostforløb for 500 kroner. Så får man en skræddersyet kostplan med indbygget kalorieunderskud tilsendt, man får adgang til planerne og opdatering via min app og der vil også blive lavet en midtvejsstatus samt en slutstatus efter fire uger, fortæller Sandra.

De 500 kroner sender hun direkte og ubeskåret til Knæk Cancer, og at der er netop dette fine formål, som Sandra har valgt at støtte er langt fra tilfældigt.

- Min mor har været ramt af livmoderkræft og min morfar har været ramt af tarmkræft,, og så har jeg en god veninde, der har mistet sin ven til kræft, så jeg har haft sygdommen tæt inde på livet, og derfor synes jeg, at det er vigtigt, at vi støtter dette gode formål. Min sygdomsperiode har fået mig til at se på livet i et andet perspektiv, og det er blevet vigtigt for mig at jeg kan være med til at gøre en forskel for folk, pointerer Sandra.

Hun har selv i sit forløb med hjernerystelse og deraf følgende smerter og traumer haft en afgørende person, der har gjort en forskel for hende. Sandra har gået i et forløb hos Neurofys i Holstebro, hvor hun her fik god og kompetent hjælp til at komme ovenpå igen.

- Når man oplever at en person kan have så vigtigt positiv indflydelse på en liv og velvære, så får man altså lyst til at betale tilbage på en eller anden måde, og det har jeg mulighed for via min lille virksomhed.

Annonce

Drømmer om egen klinik

Indsamlingsprojektet startede fredag den 1. oktober, og man kan tilkøbe kostplansforløbet ind til lørdag den 30. oktober klokken 12.00. I skrivende stund, den 5. oktober, har 13 meldt sig under fanerne, så de første 5500 kroner til Knæk Cancer er allerede i hus.


Sandra Rosenkrantz går til januar 2022 i gang med en uddannelse til VaneCoach, og hun drømmer helt klart om på sigt at få sin egen fysiske klinik. Privatfoto

- Det er en rigtig flot start, og der er da også flere af mine klienter, der i forvejen har betalt for en kostplan, der er gået in dog har tilkøbt en ekstra plan bare for at støtte projektet. Det er vildt flot, og det er jeg meget taknemmelig for, lyder det anerkendende fra Sandra Rosenkrantz, der er maget aktiv på Facebook og ikke mindst Instagram, hvor hun har lidt over 7000 følgere.

I forbindelse med indsamlingen til Knæk Cancer lancerer Sandra også en række konkurrencer, hvor deltagerne kan vinde præmier for op til 12.000 kroner.

Til januar 2020 går hun i gang med en uddannelse til 'VaneCoach', og det er hendes store drøm på sigt at få sin egen fysiske klinik, så kunderne kan konsultere hende både online og fysisk.Annonce
Annonce
Give Avis

Tung lidelseshistorie med happy ending: Efter flere års skadeshelvede kunne Sebastian endelig løfte DM-trofæet

Annonce
Annonce
Give Avis

Normeret til 240 elever, men ender snart på 40: Elevtallet er raslet ned på en af kommunens mest moderne skoler

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Farvel til afholdt salgschef: For Søren vil Give altid være hjerteblod

Give Avis

Læserbrev. Der er stor forskel på et rødt eller blåt flertal i Vejle Byråd efter kommunalvalget den 16. november.

Give Avis

Mindeord over Hanne Kathrine Fomsgaard Andreasen/Hanne Hansen/Foms.

Give Avis

Det handler ikke om lynkure og fitness: Det handler om permanente livsstilsændringer og 95 procent sidder mellem ørerne

Give Avis

Uskarpe Give med nyt nederlag på udebane: Tabte 29-24 til Fredericia Håndboldklubs 2. hold

Give Avis

Normeret til 240 elever men har kun 65: En af kommunens nyeste skoler mister elever i en grad så lokalsamfundet frygter total nedsmeltning

Give Avis

Efter tre et halvt års mareridt med hjernerystelse: Nu vil Sandra hjælpe kræftramte

Give Avis

Livslang slidgigt og hypermobilitet: Karin har fået ødelagt sit liv af læger, der ikke taler sammen

Give Avis

Mindeord over Kirstein Mølgaard

Give Avis

Forretningsudvalg er blevet til bestyrelse: Udviklingsrådet er skrumpet fra ni til fem deltagere

Give Avis

Så lykkedes det: De to håndboldildsjæle Emma og Olivia har skaffet Lykkeliga til Give

Give Avis

Suzette helt overvældet: Utrolig flot comeback til modeshowet

Give Avis

Frustreret Givetræner følte sig decideret bortdømt i 5-2 nederlag til topholdet efter 2-0 føring

Give Avis

Aldrig har der været så mange til udviklingsrådets årsmøde: Kæmpestor interesse for det nye sygehusprojekt

Give Avis

Svend nærmest svømmer i udmærkelser og hædersbevisninger

Give Avis

GNRs næstformand: Nu er det nok definitivt slut med Give Nærradio

Give Avis

Hjem til Aarhus: Svømmeklubben sagde farvel til livredder, instruktør og innovativ formand

Give Avis

Høgen fra Hedegård slog til på toppen af Vejles Alpe D’Huez - og brækkede den ene vinge

Give Avis

Håndboldklubbens gode støtter og venner fra Erhvervsklubben er kommet fornuftigt ud af coronakrisen

Give Avis

Rørbæk Marchen i skarp konkurrence med kronprinsen

Give Avis

Motionsugen: Nu skal du da ud og løbe forhindringsløb med din bedste firbenede ven

Annonce