Annonce
Give Avis

Ekstra påskønnelse til besøgsvennerne

Bente Schousboe, der er besøgsven, får overrakt to blomster fra koordinator Tove Johansen - en til sig selv, og en til hendes besøgsvært. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Den udfordrende coronatid har også gjort de faste besøg for Ældre Sagens besøgsvenner mere omstændige. Derfor har de - og deres besøgsværter - fået en gave for indsatsen.

Give: Det har været mere udfordrende end vanligt at være besøgsven det seneste år.

Det mener Ældre Sagen i Give, der derfor har valgt at give deres 39 aktive besøgsvenner en ekstra erkendtlighed i anledningen af påske i form af en blomst.

Ja faktisk var der også, så de kunne få en blomst med til deres besøgsværter, da organisationen i form af blandt andre formand Ester Mikkelsen og koordinatoren for besøgsvennerne Tove Johansen udleverede blomsterne ved Give Kirke.

- Lige i øjeblikket kan vi ikke lave så meget for at påskønne det arbejde, de laver, så vi vælger at give dem blomster for lige at vise flaget, lyder det fra formanden for Ældre Sagen i Give, Ester Mikkelsen.

Der var blomster til de 39 aktive besøgsvenner, der med jævne mellemrum aflægger hos en besøgsvært, der kan bo både i et eget hjem eller på et plejehjem. Coronarestriktioner som mundbind, forsamlingsforbud og lignende har gjort det en vanskeligere at gennemføre de faste besøg. Blandt andet har man på nogle plejehjem skullet gå ind ad terrassedøre, når man skulle på besøg, og det har heller ikke været muligt for besøgsvennerne at tage på tur med deres værter til museer eller andre kulturelle tilbud.

Netop derfor var der en gave til besøgsvennerne før påske - præcis som det også var tilfældet omkring juletid.

Der er i alt 44 besøgsvenner tilknyttet Ældre Sagen i Give.

Uddelingen af blomster fandt sted fra Give Kirke. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Vox Pop  - Du ejer din by

Give Avis

Vox Pop  - Du ejer din by vol. 2

Give Avis

Du ejer din by - Vox Pop

Annonce